Miercuri, 03 Iunie 2020
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8297 $ 4.4639
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

FAKE NEWS ÎN MEDIUL ONLINE: FIICA LUI MICHAEL JACKSON NEAGĂ INFORMAȚIILE CĂ AR FI ÎNCERCAT SĂ SE SINUCIDĂ SÂMBĂTĂ

Articol publicat Duminica, 17 Martie 2019

de Grațiela GHEORGHE CARAGICU (gratiela.caragicu@101stiri.ro)

în Hot news, Showbiz

O serie de știri false s-au propagat în mediul online, în weekend, în întreaga lume, protagonistă fiind, de data aceasta, fiica regretatului star american Michael Jackson. Conform TMZ și altor publicații online internaționale, Paris Jackson ar fi încercat să se sinucidă, sâmbătă, fiind transportată de urgenţă la spital. Motivul care ar fi determinat-o să ia dramatica decizie ar fi fost documentarul despre presupusele abuzuri sexuale ale tatălui său. 

Fiica lui Michael Jackson ar fi recurs la acest gest extrem după ce a văzut documentarului „Leaving Neverland”, axat pe presupusele abuzuri sexuale ale tatălui ei asupra unor minori.

Paris Jackson a negat într-o postare pe Twitter că ar fi încercat să-şi ia viaţa şi susţine că informaţia este o „minciună”. 

Documentarul „Leaving Neverland", care a avut premiera pe 25 ianuarie, la Festivalul de Film Sundance, SUA, regizat de cineastul premiat cu BAFTA Dan Reed, urmăreşte povestea lui Wade Robson şi James Safechuck, din momentul în care l-au cunoscut pe cântăreţ, aflat în culmea succesului său muzical, în anii ´80 şi la începutul anilor ´90, până în momentul în care traumele suferite în copilărie au început să se facă simţite în viaţa lor de adulţi.

Postul de televiziune HBO, căruia familia artistului i-a cerut daune de 100 de milioane de dolari, a dat publicităţii o declaraţie potrivit căreia decizia de a difuza documentarul urmăreşte să „ofere tuturor posibilitatea de a evalua filmul şi acuzaţiile prezentate fiecare pentru el însuşi".