Sambata, 15 Iunie 2024
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.9640 $ 4.6302
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

FIUL LUI MARIAN IONESCU, DE LA DIRECȚIA 5, PRINS DROGAT LA VOLAN!

Articol publicat Duminica, 09 August 2020

de Grațiela GHEORGHE CARAGICU (gratiela.caragicu@101stiri.ro)

în Hot news, Showbiz

Sursa foto: playtech.ro

Sursa foto: playtech.ro
Sursa foto: playtech.ro

Sursa foto: playtech.ro

Clipe de coșmar pentru liderul trupei Direcția 5, Marian Ionescu, în acest sfârșit de săptămână! Fiul vedetei, Carmin Mihai Ionescu, a fost prins drogat la volan. Totul s-a petrecut duminică dimineață, 9 august 2020, în jurul orei 00:51, informează Brigada de Poliție Rutieră a Capitalei, într-un comunicat.

Carmin Ionescu a fost oprit în trafic, pentru un control de rutină, în zona Piața Presei Libere, unde a fost verificat cu aparatul Drug Test, ce a indicat o valoare pozitivă pentru consum de cocaină. În acest caz s-a întocmit dosar penal.

Potrivit Libertatea, de-a lungul timpului, Carmin Ionescu a apărut în mai multe scandaluri legate de jocurile de noroc și bani luați cu împrumut, dar și droguri, culminând totul cu apariția numelui său în dosarul ”stupefiante pentru VIP-uri”, în 2018. Atunci, mai multe vedete au fost audiate de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) într-un dosar de trafic și consum de droguri de mare risc.