Miercuri, 12 August 2020
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8297 $ 4.4639
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

Gabriel Cotabiță, resuscitat după un stop cardiac

Articol publicat Vineri, 08 Mai 2015

în Hot news

Gabriel Cotabiță, resuscitat după un stop cardiac

Momente grele pentru familia și fanii unuia dintre cei mai îndrăgiți cântăreți români, Gabriel Cotabiță. Solistul a fost găsit inconştient într-un hotel din Capitală, în această vineri, în jurul orei 13.00 și a fost dus de un echipaj SMURD la Spitalul Floreasca, după ce a fost resuscitat şi stabilizat. Artistul în vârstă de 59 de ani se află internat la secţia de terapie intensivă a spitalului Floreasca, fiind intubat şi ventilat mecanic.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Floreasca, Bogdan Opriţa, Gabriel Cotabiță a fost găsit în stop cardiac,în stare de inconştienţă, a fost resuscitat şi a răspuns rapid manevrelor. Oprița a mai spus, pentru mediafax, că în prezent, cordul şi-a reluat activitatea, iar pacientul este în terapie intensivă, fiind intubat şi ventilat mecanic.

Cântărețul a fost găsit în stare de inconștiență de un angajat al hotelului, acesta sunând la numărul de urgenţă 112 pentru a fi trimis un echipaj medical.Vom reveni cu amănunte.