Sambata, 15 Iunie 2024
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.9640 $ 4.6302
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

La mulți ani, copii! Să vă bucurați de artă, muzică și armonie!

"GENERAȚIA Z - Festivalul unei noi generații"

Articol publicat Joi, 01 Iunie 2023

de 101stiri.ro (admin@101stiri.ro)

în Hot news, Actualitate, Showbiz, Culturale

Copiii remarcabili ai noului val din "Generația Z" - fenomenul muzical lansat acum șapte ani de Iuliana Beregoi și casa de producție MIXTON MUSIC din Iași - se vor reuni la CONSTANȚA, în cadrul unui nou festival muzical, care se va desfășura în perioada 1 - 2 Iulie 2023, la Hotel Forum Continental. Evenimentul este organizat de Bogdan Oancea - Manager al festivalului TOP 10 KIDS și coordonator al clasei de Canto ARMONIA, multiplu premiată la SANREMO în cadrul festivalului GLOBAL EDUCATION FESTIVAL.
 
Festivalul "GENERAȚIA Z" are drept scop punerea în lumină a noilor standarde și principii de exprimare artistică a copiilor din noua generație, inspirați fiind de liderul lor, IULIANA BEREGOI, prin refrenul celebrei melodii "Suntem Generația Z". Piesa definește, practic, noua atitudine a acestei noi generații de tineri artiști entuziaști care luptă pentru împlinirea viselor lor: "Sus, sus, sus, fără frică de zbor / Țintim acolo unde stelele nu mor / Mai sus dincolo de-orice nor, Țintim la vise și le-implinim ușor!" 
 
La acest festival se pot înscrie copii cu vârsta cuprinsă între 7 și 18 ani din România sau din Republica Moldova, cu melodii din repertoriul Generației Z lansate fie de Iuliana Beregoi, Ana Beregoi sau alți artiști români celebri care vibrează pe frecvența acestei generații, cum ar fi Bibi, Nicole Cherry, Alina Eremia, Dorian Popa, Mario Fresh, Andra Gogan, Smiley, Irina Rimes, Mira, Alexandra Stan etc.
 
Festivalul "Generația Z" va avea loc sâmbătă, 1 iulie, începând de la ora 14.00, în sala Prestige de evenimente a Hotelului Forum Continental și va fi prezentat de domnișoara PAULA CURIȘOIU - liderul noului val al Generației Z, membră a clasei de Canto ARMONIA din comuna INDEPENDENȚA jud. CONSTANȚA. Aflată sub atenta îndrumare a profesorului de Canto BOGDAN OANCEA, aceasta a obținut deja două premii importante: Premiul al II-lea la Festivalul național TOP 10 KIDS, ce a avut loc luna trecută, la MANGALIA și Trofeul Special ARMONIA GENERAȚIA Z, ce a fost decernat ieri, în cadrul evenimentului "CELEBRĂM COPILĂRIA", organizat de PRIMĂRIA COMUNEI INDEPENDENȚA, cu ocazia Zilei Internaționale a Copiilor. În cadrul acestui eveniment, domnul Primar CRISTEA GÂSCAN a oferit mai multe premii și diplome copiilor talentați ai clasei de Canto ARMONIA printre care menționăm și Premiile obținute de AMALIA ELENA LUPU (13 ani), DARIA DIACONU (13 ani), IONUȚ ANTONIO OPRIȘ (11 ani), ANAMARIA UGLEA (10 ani) CRISTINA SANOVEI (11 ani), eleva DENISA MIHĂESEI (12 ani) din Plopeni sau MIHAELA GHENCEA (13 ani, Plopeni).
 
PAULA CURIȘOIU este membru fondator al clasei de Canto ARMONIA INDEPENDENȚA și se remarcă prin implicarea activă la repetiții și o atitudine pro-activă în echipa de organizare a festivalurilor TOP 10 KIDS și GENERAȚIA Z unde are rolul de prezentator și coordonator logistic primire invitați speciali, printre care se va afla și IULIANA BEREGOI - invitat special în Juriu la acest eveniment.
 
Noua pepinieră de mici artiști ai clasei de Canto ARMONIA - proiect cultural la nivel județean organizat de ASOCIAȚIA CULTURALA ALEGRIA, în parteneriat cu primăriile din județ - dovedește încă odată că județul CONSTANȚA are un potențial artistic uriaș, care trebuie promovat și evidențiat prin cât mai multe festivaluri și evenimente culturale de calitate ce trebuie sprijinite de autoritățile administrative locale, sponsori și alte instituții partenere afiliate acestui proiect cum este societatea AMASOUND BALLONSTYLE coordonată de MARIUS AURELIAN MITULESCU, Partener oficial al festivalurilor TOP 10 KIDS și GENERAȚIA Z, organizate de Bogdan Oancea.
 
Să urăm succes tuturor copiilor participanți la acest festival al noii Generații și le spunem tuturor azi, de ziua lor, LA MULȚI ANI și să vă bucurați frumos de COPILĂRIE prin tot ce înseamnă ARTĂ, MUZICĂ și ARMONIE.