Miercuri, 12 August 2020
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8297 $ 4.4639
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

„Hai să facem sex”, o piesă îndrăzneață despre adevărul pe care refuzăm să-l recunoaștem!

Articol publicat Miercuri, 24 Februarie 2016

de Mihaela SĂNDULOIU (office@101stiri.ro)

în Hot news, Culturale

Sursa foto: Facebook

Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

Sursa foto: Facebook

Teatrul Arca prezintă la Harlequin Mamaia piesa „Hai să facem sex”, în regia lui Felix Crainicu, joi, 25 februarie, începând cu ora 21.00. Piesa de teatru reprezintă o cugetare dulce-amară despre cum putem scăpa de blestemul singurătății prin iubire, punând accent pe actualele probleme ale cuplui modern: lipsa de comunicare și iubire, însingurarea și înstrăinarea. 

Un spectacol în care nimic nu e ce pare Patru personaje colorate, fiecare cu poziția lui, într-un spațiu de joc de parcă ar fi desenat cu carioca. Sunt soția, soțul, fata și profesorul. Soția și soțul cui? Ce fel de fată? Ce fel de profesor? N-o să aflăm decât la finalul piesei.Se întâlnesc pe rând în combinații de doi sau trei și își propun să facă sex. Ba vor, ba nu vor, ba mai mult vor altceva. Ce vor de fapt? Tot la sfârșit ne vom da seama. Cu ce ne ajută asta? Să înțelegem că același lucru îl vrem mulți dintre noi de fapt, chiar dacă nu avem tăria de a recunoste acest lucru.

Din distribuție fac parte actorii: Darius Daradici, Ioana Ernea, Monica Săndulescu, Valentin Paraschivu și Alexandru Zob. Biletele costă 55 de lei și pot fi achiziționate din incina restaurantului Harlequin.