Luni, 14 Iunie 2021
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8297 $ 4.4639
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

HALEP SE RETRAGE DIN TURNEUL DE LA PALERMO DIN CAUZA CREȘTERII CAZURILOR DE COVID-19 ÎN ROMÂNIA

Articol publicat Duminica, 26 Iulie 2020

de Grațiela GHEORGHE CARAGICU (gratiela.caragicu@101stiri.ro)

în Actualitate

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul 2 mondial, a anunţat, duminică, 26 iulie 2020, că nu va mai participa la turneul WTA de la Palermo, din cauza carantinei impuse în Italia persoanelor care s-au aflat recent în România sau Bulgaria.

"Ţinând cont de recenta creştere a cazurilor de Covid-19 în România şi de îngrijorarea mea actuală în privinţa transportului aerian, eu am luat decizia dificilă de a mă retrage de la turneul de la Palermo", a explicat campioana română pe contul său de Twitter. "Vreau să mulţumesc directorului turneului şi ministrului italian al Sănătăţii pentru toate eforturile lor în privinţa mea", a adăugat campioana en titre de la Wimbledon.

Agerpres anunță că decizia luată de Simona Halep le-a fost comunicată organizatorilor turneului prin intermediul managerului jucătoarei române, Virginia Ruzici, aceasta fiind legată de carantina impusă în Italia tuturor persoanelor care s-au aflat în România sau Bulgaria în precedentele 14 zile.

"Noi am aflat cu tristeţe decizia Nr.2 mondial de a-şi anula participarea", a declarat directorul turneului, Oliviero Palma, într-un comunicat dat publicităţii.

Simona Halep era principala favorită a turneului programat în perioada 1-9 august la Palermo.