Duminica, 03 Iulie 2022
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8297 $ 4.4639
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

HOSPICE CASA SPERANȚEI DUCE CAUZA PACIENȚILOR INCURABILI ÎN CARTEA RECORDURILOR: CEL MAI MARE MOZAIC DE BALOANE FORMAT DIN OAMENI, LA CONSTANȚA!

Articol publicat Marti, 20 August 2019

de Grațiela GHEORGHE CARAGICU (gratiela.caragicu@101stiri.ro)

în Hot news, Actualitate, Nutriţie & Sănătate

Sursa foto: Facebook/ HOSPICE Casa Speranței

Sursa foto: Facebook/ HOSPICE Casa Speranței
Sursa foto: Facebook/ HOSPICE Casa Speranței

Sursa foto: Facebook/ HOSPICE Casa Speranței

Constănțenii, dar și turiștii aflați pe litoral în ultima lună a verii sunt invitați să participe, cu mic, cu mare, la un eveniment care va scrie istorie în domeniul îngrijirii paliative din România și care va duce cauza pacienților care suferă de boli incurabile chiar în… Cartea Recordurilor. Astfel, pe 30 august, între orele 18.00 și 20.00, în parcarea Centrului Comercial Tom din Constanța, HOSPICE Casa Speranței vă așteaptă să construiți, împreună, „Cel mai mare mozaic de baloane din lume format din oameni”, în prezența unui reprezentant desemnat de către Guinness World Records. Timp de un minut, fiecare participant va ţine deasupra capului un balon alb sau verde, culorile HOSPICE Casa Speranţei. Baloanele vor fi puse la dispoziția participanților de către organizatori, iar cei care nu pot ajunge și doresc să susțină această campanie caritabilă pot trimite SMS la 8844 cu textul „TIMP” (Cost – 2euro/lună). Evenimentul se va desfășura înaintea concertului Live&Crunchy powered by Carrefour România.

Iată ce spun organizatorii, pe pagina de Facebook a HOSPICE Casa Speranței: “În ultimele două săptămâni, a circulat balonul verde-speranță și tare mulți oameni de bine au preluat mesajul nostru. Vă mulțumim, e încă o dovadă că binele se face doar cu implicare și HOSPICE suntem noi toți! Iar acum, balonul a ajuns și în tabăra HOSPICE pentru copiii aparținători, puștii care au pierdut pe cineva drag și care nu există în nicio statistică oficială.

La țară, țară vrem ostași, Alex – așa mic și firav cum e el – ne-a strâns de mână cu toată puterea și ne-a spus să nu ne fie frică, pe el nu-l mai doboară nimic. Pentru că aparținătorii sunt copiii care și-au asumat rolul de “eu sunt cel puternic“, copiii care nu-și pun dorințe când văd stele căzătoare, ci se gândesc la mama sau la tata, copiii care și-ar fi dorit mai mult decât orice să aibă timp lângă cei dragi.

De 27 de ani, HOSPICE Casa Speranței este vocea pacienţilor din România care suferă de boli incurabile și a celor dragi lor. Am făcut tot posibilul ca povestea lor să ajungă la cât mai multă lume, să convingem oamenii să ni se alăture şi să ne ajute să le dăruim acestora TIMP de calitate. Pe 30 august, mergem mai departe şi facem o ȋncercare de a duce cauza pacienţilor noştri chiar în Guinness World Records®. Te invităm alături de noi să construim, împreună, „Cel mai mare mozaic de baloane din lume format din oameni” ----> http://bit.ly/8844TMP

Dacă nu poți ajunge, te invităm să dai mai departe leapșa cu balonul-speranță sau să trimiți un SMS la 8844 cu textul TIMP. Pentru că fiecare SMS recurent va înseamna grijă și bucurie pentru pacienții noștri copii și adulți și pentru cei dragi lor. Gesturile mici, făcute constant, duc la binele mai mare! #8844TIMP”.

Organizatorii sunt Tudor Communication și HOSPICE Casa Speranței. 

Evenimentul din 30 august este punctul final al campaniei #oferaTIMP, lansată luna aceasta în social media de HOSPICE Casa Speranței, campanie la care s-au alăturat jurnaliști, influenceri și persoane publice.