Luni, 09 Decembrie 2019
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.7505 $ 4.3479
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

ÎN ATENȚIA ANTREPRENORILOR ȘI MANAGERILOR: CONFERINȚĂ ASOAF CONSTANȚA, DESPRE SURSELE DE FINANȚARE NERAMBURSABILE

Articol publicat Miercuri, 10 Aprilie 2019

de Grațiela GHEORGHE CARAGICU (gratiela.caragicu@101stiri.ro)

în Hot news, Actualitate

Hotelul Ibis din Constanța este joi, 11 aprilie 2019, de la ora 17.00, gazda unui eveniment de maxim interes pentru antreprenorii și managerii din companiile care doresc să-și dezvolte activitatea, accesând diferite finanțări nerambursabile. Este vorba despre cea de-a II-a ediție a Conferinței "Surse de Finanțare Nerambursabile în 2019 pentru afacerea ta, în mediul urban și rural", organizată de Asociația Oportunități de Afaceri pentru Femei (ASOAF – BOW) – Filiala Constanța. 

Speakerii invitați vor prezenta informații de actualitate privind accesarea de fonduri nerambursabile și vor răspunde punctual la toate întrebările adresate de către cei interesați. 

Conferința realizată în 2017 s-a bucurat de o prezență numeroasă, peste 120 persoane care au interacționat în permanență cu invitații, dialogul creat fiind unul constructiv, plin de informații utile pentru cei prezenți.

Președintele ASOAF, Mihaela Belcin, a declarat: „Cea de a II-a ediție a conferinței "Surse de Finanțare Nerambursabile în 2019 pentru afacerea ta, în mediul urban și rural" vine în întâmpinarea nevoilor antreprenorilor, dar și celor aflați la început de drum, ce doresc să acceseze astfel de fonduri. Ne bucurăm că ne putem implică cu un nou eveniment pentru comunitatea din Constanța și să dezvoltăm pe această cale parteneriate valoroase pentru mediul de afaceri constănțean”.

Partenerii evenimentului sunt: Maurer Imobiliare, Banca Transilvania.

De asemenea, printre partenerii media ai evenimentului se numără și publicația 101stiri.ro, alături de: Evenimente Constanța, Urban Constanța Media. 

Înscrierile se fac pe email, la office@asoaf-constanța.ro, unde veți menționa numele și numărul de telefon. Participarea este gratuită în limita locurilor disponibile.

Asociația Oportunități de Afaceri pentru Femei (ASOAF) – Filiala Constanța, membru fondator CAFA, se implică prin proiecte și evenimente în viața comunității din Județul Constanța încă din anul 2005.