Marti, 24 Mai 2022
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8297 $ 4.4639
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

În vara asta se poartă… midi!

Articol publicat Luni, 25 Mai 2015

de Mihaela SĂNDULOIU (office@101stiri.ro)

în Beauty & Style

Sursa foto:www.asos.com

Sursa foto:www.asos.com
Sursa foto:www.asos.com

Sursa foto:www.asos.com

Rochia midi este „must-have” în acest an. Poate fi dreaptă, conică, cu talie înaltă, paiete, carouri, imprimeu floral, confecţionată din dantelă, satin sau alte materiale uşoare. Orice culoare sau formă ar avea, se află pe locul întâi, vara aceasta.

Rochia midi cu imprimeu floral Este o rochie „fresh”, inspirată şi… la modă. O poţi purta cu încredere la diferite evenimente: petreceri, aniversări, botezuri sau nunţi.

Rochia midi în combinaţii sport-chic Potrivit designerilor, se integrează perfect şi într-o ţinută sport. Dacă combini o rochie midi cu o jachetă din piele, o pălărie şi o pereche de teneşi, ai obţinut deja o ţinută care va atrage privirile tuturor.

Rochia midi din dantelă Materialul „regal” al rochiei midi este dantela brodată combinată cu tiul transparent. Femeia care îşi alege o astfel de rochie emană eleganţă şi feminitate.

Este confortabilă! Rochia midi este populară pentru că poate fi purtată cu uşurinţă de toate femeile care poartă tocuri.

Potrivit site-ului Net-a-Porter, rochia midi se vinde cu 10% mai repede decât orice alt produs, iar Asos a raportat o creştere de 200% în vânzările obiectelor midi în ultimul an.