Sambata, 23 Ianuarie 2021
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8297 $ 4.4639
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

ÎNOTĂTORUL-BIBLIOTECAR AVRAM IANCU LANSEAZĂ VOLUMUL MOTIVAȚIONAL "SCHIMBAREA EȘTI TU"

Articol publicat Miercuri, 07 August 2019

de Grațiela GHEORGHE CARAGICU (gratiela.caragicu@101stiri.ro)

în Hot news, Culturale, Inedit magazin

Faimosul înotător - bibliotecar Avram Iancu va lansa, peste doar câteva zile, volumul motivațional "Schimbarea ești tu", o carte care își va găsi, cu siguranță, un loc de cinste în bibliotecile multora dintre noi. Evenimentul organizat de Compania de Librării București, în colaborare cu Avram Iancu, românul care a traversat înot Canalul Mânecii, Dunarea și Marea Neagră, se va desfășura pe 12 august 2019, de la ora 18:00, în Capitală, la Salonul Cărții Luceafărul, din b-dul Unirii, nr. 10.

Aparent, un om simplu, cu o meserie obișnuită, bibliotecar în Petroșani, județul Hunedoara, Avram Iancu a devenit celebru pentru performanțele sale de nivel mondial. "Schimbarea ești tu" este cartea pe care românul a scris-o cu sufletul și care descrie o călătorie fizică extremă, de la un punct A la un punct B, dar și o călătorie spirituală, transformațională, dovedind că orice este posibil. Cartea este un profund volum motivațional, pe care orice român ar trebui să îl citească.

Iată ce mesaj a postat Avram Iancu, miercuri, 7 august 2019, pe pagina sa de Facebook: "Lansare de carte la București. Va vorbi despre carte un invitat special: Uca Marinescu - prima sexagenară care atinge pe schiuri cei doi poli ai Pământului. Așadar, este cea mai în măsură să vorbească despre alte călătorii inedite. Vă aștept cu drag. După eveniment, cartea va putea fi găsită și în cele peste 50 de librării ale Companiei organizatoare, în București. Vă mulțumesc!".