Luni, 20 Septembrie 2021
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8297 $ 4.4639
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

JUNGLE PARTY PE RITMURI DIN REPUBLICA DOMINICANĂ, LA EFORIE AQUA PARK

Articol publicat Joi, 06 August 2020

de Grațiela GHEORGHE CARAGICU (gratiela.caragicu@101stiri.ro)

în Hot news, Distracţii mondene

Sursa foto: Eforie Aqua Park

Sursa foto: Eforie Aqua Park

Sursa foto: Eforie Aqua Park

Sursa foto: Eforie Aqua Park

Sursa foto: Eforie Aqua Park

Sursa foto: Eforie Aqua Park
Sursa foto: Eforie Aqua Park

Sursa foto: Eforie Aqua Park

Chiar dacă pandemia de coronavirus i-a făcut pe mulți dintre iubitorii călătoriilor estivale să își ia gândul de la vacanțele petrecute departe de casă, peste hotare, iată că distracție maximă poate exista și pe litoralul românesc. Mai mult, cel mai mare parc acvatic din sudul litoralului românesc, Eforie Aqua Park, îi va plimba pe turiști și constănțeni deopotrivă, prin toată lumea, mai ales acum, când vacanțele în străinătate au devenit pentru mulți un vis.

După ce, săptămânile trecute, Eforie Aqua Park a invitat publicul estival la o petrecere grecească și una venețiană, iată că, în această duminică, 9 august 2020,  copiii și adulții care ajung la Eforie Aqua Park se vor simți ca în Republica Dominicană. 

Printre liane și tobogane acvatice

Organizatorii anunță că trei percuționiști din Republica Dominicană și șase dansatoare vor susține duminică, la Eforie Aqua Park, un spectacol de excepție. Printre liane și toboganele acvatice, vizitatorii parcului din Eforie Nord vor dansa pe ritmuri africane. Nathanael, Darkoo și Starlin Belen vor încinge atmosfera în timp ce vor cânta la tobele tribale africane. Ei vor fi acompaniați de solista Anuryh, care va încânta publicul cu vocea ei.  

Păsările și animalele exotice nu lipsesc de la petrecere

Numeroasele păsări, insecte și reptile exotice ce fac parte din expoziția din incinta parcului acvatic de la Eforie Nord, pe care constănțenii și turiști o pot vizita, completează atmosfera de vacanță într-o țară tropicală. Iguane, cameleoni, papagali, scorpioni, tarantule, fluturi, multe specii de pești, șerpi și broaște țestoase chiar un piton, toate așteaptă să fie descoperite, admirate și fotografiate.

Concursuri cu premii, pentru adulți și copii

La Eforie Aqua Park sunt organizate toată vara concursuri cu premii, pentru cei mici și pentru adulți, astfel încât toată lumea să se simtă excelent. Parcul acvatic îi așteaptă pe vizitatori cu multe noutăți în acest sezon. Un uriaș tobogan gonflabil, caiace, terenuri de volei și baschet, toate sunt special pregătite pentru competiții organizate în piscine.

Eforie Aqua Park este deschis zilnic, între orele 9.00 şi 18.00 şi este situat în Eforie Nord, Aleea Belona nr. 16, între plaja Belona, Hotelul Europa şi Lacul Belona. Distracția, surprizele și concursurile sunt din partea casei.