Joi, 02 Aprilie 2020
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8103 $ 4.3389
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

KIRA HAGI: "TATA NE-A SPUS: DACĂ AI O MESERIE, NU O SĂ FII NICIODATĂ SĂRAC"

Articol publicat Duminica, 11 August 2019

de 101stiri.ro (admin@101stiri.ro)

în Hot news, Showbiz, Culturale

Tânăra actriță Kira Hagi, fiica lui Gheorghe Hagi, a povestit cum a reacționat tatăl său atunci când i-a spus că vrea să se facă actriță. 

"Suntem o familie obișnuită, părinții mei m-au susținut în tot ceea ce fac, atâta timp cât muncesc. Când le-am spus că vreau să devin actriță au spus: noi te ajutăm și te susținem cât putem, dar să știi că noi nu înțelegem această meserie, așa că trebuie să te descurci singură. Tata ne-a spus întotdeauna: dacă ai o meserie, nu o să fii niciodată sărac și îți găsești menirea ta”, a spus Kira Hagi la Digi 24. Aceasta a adăugat: "De când eram foarte mică, tata îmi spunea: «Eu în cei mici găsesc bucuria, ei sunt cei care o să ne facă fericiți, noi ne-am făcut meseria la timpul nostru. Și pe mine m-au ajutat antrenorii când am fost mai mic, așa vreau și eu să îi ajut pe cei mici». M-a inspirat și pe mine, și pe Ianis să facem la fel”.

Antrenorul Viitorului, Gică Hagi (54 de ani), are doi copii, pe Ianis Hagi (fotbalist, 20 de ani) și pe Kira Hagi (actriță, 23 de ani).