Luni, 20 Mai 2019
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.7607 $ 4.2357
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro„La tete haute/ Capul Sus”, proiecție gratuită la Cityplex Constanța

Articol publicat Miercuri, 10 Februarie 2016

de Grațiela GHEORGHE CARAGICU (gratiela.caragicu@101stiri.ro)

în Hot news, Politică-Administrație

Sursa foto: m.cinemagia.ro

Sursa foto: m.cinemagia.ro
Sursa foto: m.cinemagia.ro

Sursa foto: m.cinemagia.ro

Cityplex Tomis Mall îi invită pe cinefilii constănțeni la o nouă proiecție cu intrare liberă. Astfel, sâmbătă, 13 februarie, de la ora 19.30, va rula pelicula „La tete haute/ Capul Sus”, în regia lui Emmanuelle Bercot. Din distribuție fac parte: Sara ForestierCatherine DeneuveBenoît Magimel.

Filmul va putea fi urmărit gratuit dacă achiziționați de la bar produse în valoare de minim 8 lei.

Drama „La tete haute/ Capul Sus” a fost proiectată în deschiderea celei de-a 68-a ediţii a Festivalului de la Cannes. De asemenea, filmul a avut opt nominalizări la Premiile César 2016, pentru: Cel mai bun film, Cea mai bună regie, Cea mai bună actriţă: Catherine Deneuve, Cea mai mare speranță feminină: Diane Rouxel, Cel mai bun actor în rol secundar: Benoît Magimel, Cea mai bună actriţă în rol secundar: Sara Forestier, Cea mai mare speranță masculină: Rod Paradot, Cel mai bun scenariu original: Emmanuelle Bercot, Marcia Roman.

Povestea filmului „La tête haute” spune povestea lui Malony, creșterea lui de la șase la 18 ani, perioadă în care judecătorul copiilor și asistentul social încearcă să-l salveze. Acesta a fost filmat în regiunile Nord-Pas de Calais, Rhône-Alpes și Paris, cu participarea lui Catherine Deneuve, Benoît Magimel, Sara Forestier și Rod Paradot, care joacă personajul principal.