Miercuri, 01 Februarie 2023
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8297 $ 4.4639
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

LAVINIA MARIA CARAULEANU și visul ei de a deveni artist din GENERAȚIA Z

Articol publicat Luni, 23 Ianuarie 2023

de 101stiri.ro (admin@101stiri.ro)

în Hot news, Actualitate, Showbiz, Culturale

Lavinia: "Visul meu este să ajung ca Iuliana Beregoi și să aduc bucurie copiilor prin cântecele mele"

Lavinia:
Lavinia:

Lavinia: "Visul meu este să ajung ca Iuliana Beregoi și să aduc bucurie copiilor prin cântecele mele"

Fenomenul muzical al Generației Z lansat de Iuliana Beregoi și echipa de producție MIXTON MUSIC din Iași, formată din Alina Todașcă și Cătălin Dascălu, inspiră, azi, foarte mulți copii talentați, dându-le încredere să lupte pentru împlinirea viselor lor de a deveni mici artiști, prin refrenul binecunoscut al melodiei GENERAȚIA Z: "Sus, sus, sus, fără frică de zbor / Țintim acolo unde visele nu mor / Mai sus dincolo de orice nor / Țintim la vise și le-mplinim ușor".

Recent, lansarea în cinematografe a filmului "Două inimi", ce o are pe Iuliana Beregoi în rol principal a adus la Constanța vibrația acestei noi generații care se inspiră din atitudinea și melodiile lansate de echipa MIXTON MUSIC și IULIANA BEREGOI în ultimii ani. Acest moment de lansare a filmului unei noi generații a prilejuit întâlnirea la Cinema City Park Mall dintre Iuliana Beregoi și toți fanii ei, printre care s-a regăsit și Lavinia Maria Carauleanu (11 ani) din orașul Negru-Vodă, elevă a clasei de Canto Armonia aflată sub îndrumarea coordonatorului artistic Bogdan Oancea, dirijorul corului de copii ARMONIA multiplu premiat la Sanremo în cadrul festivalului internațional GLOBAL EDUCATION FESTIVAL. 

LAVINIA CARAULEANU este implicată activ în spectacolele clasei de Canto ARMONIA din Negru-Vodă, fiind, totodată, și prezentatoarea festivalului național de muzică ușoară pentru copii TOP 10 KIDS, ce va avea loc în luna mai, în stațiunea MAMAIA, festival aflat la a cincea ediție sub organizarea lui BOGDAN OANCEA, având anul acesta în juriu personalități precum MIHAI TRĂISTARIU, compozitorii ANDREI TUDOR și CLAUDIU BULETE, profesorul de canto TRAIAN BROASCĂ din Mangalia, producătorul MARCEL PRODAN și pe coregrafa ANAMARIA BUGLEA din Constanța. 

Pornind de la exemplul visului implinit al Iulianei Beregoi, întâlnirea dintre Lavinia și Iuliana după vizionarea filmului "Două inimi" a generat acel val de bucurie și emoție pozitivă a unui copil care își întâlnește pentru prima dată în viață idolul. 

"Visul meu este să ajung ca Iuliana Beregoi și să aduc bucurie copiilor prin cântecele mele", ne-a declarat Lavinia Maria Carauleanu, într-un interviu pe care ni l-a trimis recent la redacție pentru a ajunge acest mesaj către toți fanii Generației Z care o susțin pe Iuliana Beregoi și, în felul acesta, poate va reuși să capteze vibrația acestui fenomen care o va ajuta pe drumul ei către împlinirea acestui vis curat al unui copil inspirat de idolul ei preferat, idolul unei întregi generații.

Lavinia va lansa, în curând, o melodie proprie în cadrul unui concert al clasei de Canto Armonia ce va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța, pe 11 Iunie, piesa fiind compusă de Mihai Alexandru, special în stilul Generației Z pe versuri inspirate din viața adolescenților și tuturor copiilor care se regăsesc în spiritul și atitudinea originală a acestei noi generații. 

Să urăm succes Laviniei Maria Carauleanu, astăzi de ziua ei de naștere când împlinește 11 ani și fie ca dorința ei de a deveni un artist complet la fel idolul ei, Iuliana Beregoi, să fie primul pas către împlinirea acestui vis. La mulți ani, Lavinia și Dumnezeu să îți trimită îngerii să îți lumineze Calea către vis!