Joi, 23 Mai 2019
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.7607 $ 4.2357
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.roMAMAIA: PESTE 2000 DE SPORTIVI DIN ȚARĂ ȘI STRĂINĂTATE VOR ALERGA LA "MARATONUL NISIPULUI"

Articol publicat Marti, 12 Martie 2019

de Grațiela GHEORGHE CARAGICU (gratiela.caragicu@101stiri.ro)

în Hot news, Actualitate

Peste două mii de sportivi din țară, dar și din străinătate vor alerga pe malul mării, într-o competiție inedită, care se va desfășura duminică, 31 martie, în stațiunea Mamaia. Este vorba despre “Maratonul Nisipului”, la care sunt așteptați toți cei cărora le place să facă mișcare și, totodată, să alerge pentru o cauză nobilă. Încă se mai pot face înscrieri, pe www.maratonulnisipului.ro.  

Competiția este formată din patru curse:

• cursa populară- 3 kilometri
• cros- 10 kilometri
• semi maraton – 21 kilometri
• maraton – 42 de kilometri

Ajuns deja la cea de-a șasea ediție, “Maratonul Nisipului” este organizat de Asociatia Sportivă SanaSport și Radio Constanța, în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța, Direcția Județeană de Sport și Tineret Constanța și Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral. Competiția se adresează atât alergătorilor amatori, cât și sportivilor de performanță.