Luni, 29 Noiembrie 2021
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8297 $ 4.4639
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

Mark Wahlberg își deschide 20 de restaurante în Orientul Mijlociu

Articol publicat Miercuri, 19 August 2015

de Grațiela GHEORGHE CARAGICU (gratiela.caragicu@101stiri.ro)

în Showbiz

Sursa foto: ssninsider.com

Sursa foto: ssninsider.com

Sursa foto: blog.themacgroups.com

Sursa foto:  blog.themacgroups.com
Sursa foto: ssninsider.com

Sursa foto: ssninsider.com

Mark Wahlberg, actorul american a cărui biografie este ieșită din comun - a fost închis pentru trafic de droguri şi vătămări corporale - își va extinde lanţul de restaurante și în Orientul Mijlociu. Potrivit contactmusic.com, franciza pe care familia starului hollywoodian o deţine în domeniul alimentaţiei publice, Wahlburgers, a devenit un succes comercial în rândul clienţilor americani graţie reality show-ului omonim care a debutat pe micile ecrane din America de Nord în anul 2014. În reality show-ul TV apar Mark Wahlberg, fratele acestuia - maestrul bucătar Paul -, mama lor şi alţi membri ai familiei.

Wahlburgers, succes comercial Starul hollywoodian spune că franciza Wahlburgers deţine deja 70 de restaurante „sub contract" pe teritoriul Statelor Unite şi care funcţionează sub forma „mai multor tipuri de francize şi contracte în diverse oraşe". Primul restaurant din franciza Wahlburgers a fost deschis în Hingham, Massachusetts, în 2011.

Iată ce a declarat Mark Wahlberg pentru publicaţia The Hollywood Reporter: „Cred că vom deschide încă nouă sau zece restaurante până la sfârşitul acestui an, în locuri precum Fenway Park din Boston şi aeroporturi din Philly (Philadelphia, n.r.) şi New York. Vom deschide alte restaurante în Coney Island, Long Island, Washington, Las Vegas - şi am început să căutăm câteva zone potrivite şi în Los Angeles". Actorul a mai spus: „De asemenea, tocmai am încheiat un contract pentru a deschide 20 de restaurante şi în Orientul Mijlociu".

O biografie mai puțin obișnuită Mark Wahlberg are o biografie ieşită din comun, chiar şi pentru standardele hollywoodiene. După ce a stat în închisoare pentru trafic de droguri şi vătămări corporale, a făcut parte dintr-o „boy's band". A devenit apoi un cântăreţ de rap de succes şi a fost imaginea celebrei mărci de lenjerie intimă Calvin Klein. S-a impus ca actor cu rolul din „Jurnalul unei vedete de film porno/ Boogie Nights", în 1997. Mark Wahlberg a mai putut fi văzut în „Planeta maimuţelor", „Jaf în stil italian", „Lunetistul" şi „Max Payne". Actorul s-a remarcat recent şi în pelicula „The Fighter/ Luptătorul", în care a jucat alături de Christian Bale şi Melissa Leo, cu un rol pentru care a primit cea de-a doua nominalizare la Oscar, în calitate de producător. Wahlberg a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar, pentru interpretarea din filmul „Cârtiţa/ The Departed" (2006), regizat de Martin Scorsese.