Joi, 23 Mai 2019
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.7607 $ 4.2357
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro"MĂRȚIȘOR CU SUFLET": CAMPANIE UMANITARĂ A ORGANIZAȚIEI JUDEȚENE OFLDE CONSTANȚA, LA NEGRU VODĂ

Articol publicat Vineri, 08 Martie 2019

de 101stiri.ro (admin@101stiri.ro)

în Hot news, Politică-Administrație

Luna martie a debutat în cadrul Organizației Județene OFLDE Constanța cu o campanie umanitară inițiată de Valeria Drăniceanu, președinte Organizația Județeană OFLDE Constața și Mariana Ionescu, președinte al Organizației OFLDE Negru Vodă.

Campania umanitară  “Mărțișor cu Suflet”  este dedicată doamnelor vârstnice, cu posibilități materiale reduse din Negru Vodă, care au nevoie de atenție și ocrotire.

Pe lângă scopul educativ de păstrare a tradiţiei Mărţişorului în România, organizatorii şi-au propus să dea un caracter umanitar acestei campanii, colectand haine, produse de cosmetică sau dulciuri (neperisabile) care vor fi dăruite unui număr de peste 30 de doamne vârstnice din localitatea Negru Vodă, Constanța, aflate în atenția Organizației OFLDE Negru Vodă.

Campania umanitară “Mărțișor cu Suflet”  este deschisă oricărui om care iubește tradiția și dorește să susțină bucuria unei bătrâne. Donațiile de orice fel (haine, produse cosmetică, dulciuri, bani) au fost colectate la sediul ALDE Constanța sau sediul ALDE Negru Vodă. Toate donațiile strânse vor fi dăruite începând cu ziua de 8 martie 2019.