Duminica, 17 Octombrie 2021
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8297 $ 4.4639
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

MASCA DEVINE OBLIGATORIE PE LITORAL, ÎN ZONELE DE PROMENADĂ. CE SE ÎNTÂMPLĂ CU PROGRAMUL TERASELOR

Articol publicat Joi, 30 Iulie 2020

de Grațiela GHEORGHE CARAGICU (gratiela.caragicu@101stiri.ro)

în Hot news, Politică-Administrație

Prefectul județului Constanța, George Niculescu, a anunțat, joi, 30 iulie 2020, că în cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, s-a decis în unanimitate ca masca să devină obligatorie în zonele de promenadă din toate stațiunile aflate în județul Constanța, de la 1 august, în intervalul orar 18.00-24.00. Măsura se va aplica în toate spațiile deschise în care se formează aglomerări – piețe, oboare, târguri, curțile lăcașelor de cult, peroanele gărilor și stațiile de autobuz. 

„Această decizie a fost luată în urma analizei prezentate de către DSP de risc de transmitere a virusului şi în urma unei adrese primită din partea IPJ Constanţa în ceea ce priveşte valorile de trafic şi fluxul de persoane în aceste intervale orare“, a declarat prefectul.

Mai mult, purtarea măştii în spaţiile deschise unde nu se poate păstra distanţarea socială devine obligatorie de la 1 august.

De asemenea, terasele vor fi deschise și după ora 23.00, a mai anunțat prefectul judeţului Constanţa, George Niculescu.