Vineri, 03 Iulie 2020
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8297 $ 4.4639
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

MOARTE FULGERĂTOARE ÎN SHOWBIZ! AFACERISTUL MARCEL TOADER A MURIT LA 56 DE ANI!

Articol publicat Sambata, 03 August 2019

de 101stiri.ro (admin@101stiri.ro)

în Hot news, Showbiz

Showbiz-ul românesc este în doliu! Afaceristul Marcel Toader, fostul soț al vedetei TV Gabriela Cristea, dar și al cântărețelor Ana Maria Ferentz și Maria Constantin, a murit fulgerător la vârsta de 56 de ani. Decesul s-ar fi produs în urma unui stop cardio-respirator, informează surse citate de Antena 3. Aceleași surse susțin că omul de afaceri se afla la masă, moment în care s-a prăbușit, pur și simplu, medicii nemaiputând face nimic pentru a-i salva viața.

Marcel Toader n-a acuzat niciodată probleme de sănătate, nefiind în vreun moment bolnav. Din acest motiv, șocul este cu atât mai mare pentru familie și apropiați. Înainte de a păși spre afaceri și de a fii o prezentă constantă la emisiunile TV, Marcel Toader a jucat rugby de performanță, evoluând pentru naționala de rugby a României.

Afaceristul a fost căsătorit de șase ori. Prima lui soție a fost o franțuzoaică, apoi s-a căsătorit cu jucătoarea de tenis Cătălina Cristea. Au urmat: cântăreața Ana Maria Ferentz, Diana Ghebu, vedeta TV Gabriela Cristea și Maria Constantin. De-a lungul timpului, o parte din aceste femei l-au acuzat pe Marcel Toader de violență domestică.