Duminica, 25 Iulie 2021
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8297 $ 4.4639
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

Morgan Freeman luptă pentru legalizarea marijuanei: „O mănânc, o beau, o fumez…o trag pe nas!”

Articol publicat Luni, 11 Mai 2015

de Mihaela SĂNDULOIU (office@101stiri.ro)

în Hot news

Sursa foto: the guardian

Sursa foto: the guardian
Sursa foto: the guardian

Sursa foto: the guardian

Actorul Morgan Freeman foloseşte în mod regulat canabis, plantă care îi calmează durerile la mâna stângă. Potrivit intependent.co.uk, relaţia actorului cu... marijuana a început cu mulţi ani în urmă.În cadrul unui interviu acordat ziarului Daily Beast, marele actor îşi argumentează susţinerea legalizării canabisului, considerând că această plantă are numeroase beneficii din punct de vedere medical: „Am dureri insuportabile din cauza unei fibromialgii la brațul stâng, iar singurul lucru care mă linişteşte este marijuana! Se vorbeşte despre copii care au convulsii şi s-a descoperit că marijuana îi linişteşte, astfel încât aceşti copii să aibă o viaţă cât de cât `normală`. Legalizaţi-o în străinătate", a declarat Morgan Freeman.

Morgan Freeman, celebrul actor american,regizor de filme şi narator, a devenit cunoscutîn anii 1990, după ce a avut roluri într-o serie de filme produse la Hollywood. În anul 2004, actorul în vârstă de 77 de ani, a primit premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar în filmul „O fată de milioane”. De asemenea, a mai fost nominalizat şi pentru rolurile interpretate în: „Driving Miss Daisy”, „The Shawshank Redemption” şi „Invictus”.