Miercuri, 12 August 2020
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8297 $ 4.4639
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

„Natura din jurul nostru...”

Articol publicat Joi, 10 Decembrie 2015

de Mihaela SĂNDULOIU (office@101stiri.ro)

în Inedit magazin

Sursa foto: Facebook

Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

Sursa foto: Facebook

ONG Mare Nostrum, desemnată pentru a V-a oară Organizația Anului, organizează vineri, 11 decembrie, începând cu ora 13.00, conferința de final a proiectului „Natura din jurul nostru - program comun de educație ecologică non-formală derulat în regiunile Dobrich, Bulgaria și Constanța, România". Evenimentul se va desfășura în incinta Bibliotecii Colorate, găzduite de Tomis Mall, etaj 3.

Cu acest prilej, constănțenii vor avea ocazia să afle rezultatele proiectului și să participate la premierea competiției „Ideea mea verde". Potrivit ONG Mare Nostrum, în acest concurs s-au înscris 21 de instituții de invățământ constănțene, de la care s-au primit 82 de materiale (prezentări, filmulețe, cântece eco). Pentru fiecare categorie vor fi acordate câte trei premii (I, II și III), iar după ora 16.00, într-o sală de cinema veți putea viziona filmele câștigătoare, dar și alte producții care prezintă biodiversitatea regiunii.