Duminica, 08 Decembrie 2019
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.7505 $ 4.3479
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

"O EXPERIENȚĂ AMERICANĂ ÎN DOBROGEA", EVENIMENT DEDICAT GURMANZILOR, LA MAMAIA

Articol publicat Luni, 08 Aprilie 2019

de 101stiri.ro (admin@101stiri.ro)

în Hot news, Actualitate, Nutriţie & Sănătate

Marți, 9 aprilie 2019, de la ora 17.00, în incinta restaurantului Unique din hotel Parc, Mamaia se va desfășura evenimentul gastronomic O experiență americană în Dobrogea”, inițiativa Loredanei și a lui Florin Butnaru.

În cadrul evenimentului „O experiență americană în Dobrogea”, publicul va putea interacționa cu un meniu gastronomic specific american, bucurându-se de expoziția de bucate și de degustarea lor.

Inițiatorii și organizatorii evenimentului „O experiență americană în Dobrogea” au cercetat și analizat gastronomia americană și meniurile începând cu restaurantele de tip pop-up la chioşcuri, food trucks sau locaţii high-class ținând cont de calitatea produselor și centrând decizia alegerii meniului prezentat publicului pe nevoile acestuia de noutate, răsfăț culinar și de sănătate.

Spațiul elegant în care se desfășoară evenimentul “O experiență americană în Dobrogea” și atmosfera relaxantă nu fac decât să vină în completarea experienței dându-i o notă unică și originală, în premieră pentru gurmanzii și pasionații de gastronomie dobrogeni.

Loredana Butnaru afirmă că “în calitate de mămică, dar și de organizator de evenimente gastronomice, viitorul aduce cu el mari provocări. Așadar este important să fie create meniuri care conţin produse nu doar foarte gustoase și atrăgătoare, dar și sănătoase și sigure în special pentru copii. Astfel, nu numai că determini clienţii să  pozeze produsele, dar îi determini să le savureze cu încredere alături de prieteni sau familie”.

Florin Butnaru completează spunând că “întotdeauna este nevoie de schimbare, iar alegerea unui meniu “American Style” aduce în peisajul gastronomic local mai mult gust și culoare”.