Marti, 16 Iulie 2019
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.7607 $ 4.2357
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

O VESTE BUNĂ PENTRU TOȚI PRIMARII DIN ROMÂNIA, DE LA CĂLIN POPESCU TĂRICEANU

Articol publicat Miercuri, 08 Mai 2019

de 101stiri.ro (admin@101stiri.ro)

în Hot news, Politică-Administrație

Călin Popescu Tăriceanu a dat o veste bună și mult așteptată tuturor primarilor din România, inclusiv celor 70 din județul Constanța. ”Vreau să dau și o veste primarilor din întreaga țară, nu fac distincție între cei care sunt din partidele ce formează coaliția de guvernare și ceilalți care sunt în opoziție, vreau să văd cat mai repede și facem în acest sens demersuri pentru ca Guvernul să adopte OUG pentru Codul Administrativ, care e o măsură așteptată de toți primarii. Aș fi vrut să văd o dezbatere pe acest subiect”, a declarat acesta. 

Senatorul Ion Popa, președintele Filialei ALDE Constanța, continuă să spună că ”Nu a fost de ajuns ca toți parlamentarii PNL să se opună adoptării Codului Administrativ votând împotrivă, Ludovic Orban a recurs la ce se pricepe el mai bine, amenințări publice adresate inclusiv oamenilor din partidul pe care el îl reprezintă. Îl citez: <În bătălie, trădătorii sunt pedepsiţi pe loc, fără proces şi toţi cei care nu vor fi alături de noi deşi au primit încrederea românilor vor suferi de pe urma trădării lor>”.

Președintele Filialei ALDE Constanța conchide: ”Concret, cu ce pot fi amenințați aleșii locali? Cu dosare penale, cu așa zisul stat de drept sau cu securitatea? Peste 800 de aleși locali ai PNL au dosare penale, parafrazându-l pe Ludovic Orban, sunt penali dar, din punctul meu de vedere, nu toți cu norocul acestuia de a scăpa basma curată. O armată a clonelor a pus stăpânire pe PNL, impunând un curent ideologic în partid menit să distrugă orice urmă de liberalism, dorind transformarea BEX al PNL în Politburo. Vă îndemn să transpuneți adevăratele principii liberale pe care ALDE le promovează în acțiuni reale adresate comunităților pe care le reprezentați și conduceți, căci  a sosit timpul ca oamenii să fie lăsați și motivați să-și facă treaba, fără presiuni și fără bariere legislative artificiale!”.