Luni, 20 Mai 2019
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.7607 $ 4.2357
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.roOmul care are un vis în inima lui este un om binecuvântat

Articol publicat Luni, 25 Ianuarie 2016

de Brîndușa DAN (brindusa.dan@101stiri.ro)

în Hot news, Inedit magazin

Sursa foto: www2.deloitte.com

Sursa foto: www2.deloitte.com
Sursa foto: www2.deloitte.com

Sursa foto: www2.deloitte.com

Visul, chemare interioară către ceva ce vrem să realizăm, este energia care leagă mintea de inimă şi care, dacă e total asumat, atrage tot ce este necesar pentru împlinirea lui!

Avem vise. Le urmăm o vreme entuziasmaţi. Cu ochii deschişi şi cu inima încrezătoare, ţesem planul către visul nostru. Atunci universul ne încearcă. Ne pune un obstacol în cale. Atât cât să verifice dacă mai suntem în vibraţie. Ne recalibrează, ne dă ceva care să creeze un puseu de energie şi hotărâre. Apoi, dacă răzbatem, ne deschide larg calea.

Alteori ne testează deschizând uşi cu soluţii alternative, dar care nu au legătură cu visul nostru. Soluţii facile, neaşteptate, menite să ne ispitească şi să ne deturneze. Dacă ai şi atunci curajul şi hotărârea să refuzi acele variante, universul îţi zâmbeşte şi deschide drumul tău drept.

Suntem sprijiniţi în fiecare clipă pe drumul către ele, dar, la un moment dat, suntem şi ispitiţi să ne abatem de la ele... E un test... Un test menit să măsoare gradul nostru de asumare şi perseverenţă, de hotărâre şi încredere E un test menit să ne ajute să simţim acea energie a inimii care e necesar să însoţească imaginea mentală a visului nostru.

Universul ne dă, dar înainte, cumva, ne testează. Ne supune la presiuni. Ne oferă alternative confortabile sau ne pune obstacole în drum. Şi, dacă noi am rămas cu ochii şi cu inima pe visul nostru, atunci, cu ambele mâini, ne deschide calea dreaptă către împlinirea lui.

De aceea se spune că omul care are un vis şi îl urmează este un om de temut. El nu poate fi înfricoşat, nu poate fi blocat, nu poate fi oprit. E omul acela care, uneori, îşi taie orice cale de întoarcere. Nu mai priveşte în urmă. El priveşte doar înainte şi nimic nu îl opreşte!

Minunat e omul care are un vis şi îl urmează total implicat, urmând calea dreaptă către el şi fără a accepta compromisuri! Un om care îşi urmează astfel visul şi inima, este un om binecuvântat de întreg universul!

Urmaţi-vă visele, nu vă abateţi de la calea dreaptă către ele, nu există ocolişuri, nu există amânări, nu există piedici! Tot ce contează şi există e imaginea pe care o aveţi despre ceea ce doriţi şi energia cu care imprimaţi această imagine. Energia aceasta  e mecanismul prin care se înfăptuiesc toate.

Imaginaţi-vă că visul dumneavoastră, oricare ar fie el, e cumva îmbrăcat şi protejat de inima voastră! Puneţi-l acolo, direct în inimă, înfăşuraţi-l cu iubirea voastră, şi mergeţi mai departe. Aceasta e calea dreaptă către împlinirea lui.

Şi el, visul, se înfăptuieşte astfel cu fiecare bătaie a inimii noastre!