Marti, 24 Mai 2022
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8297 $ 4.4639
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

„Orizonturi deschise”, expoziție vernisată la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”

Articol publicat Miercuri, 26 Ianuarie 2022

de 101stiri.ro (admin@101stiri.ro)

în Hot news, Culturale

Secția Cultural Educativă din cadrul Centrului Cultural Județean Constanța „Teodor Burada”, catedra Arte Vizuale, a organizat expoziția de pictură și grafică „Orizonturi deschise”, care se află la dispoziția publicului în perioada 22 ianuarie-20 februarie, la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”. Expoziția este dedicată Zilei de 24 ianuarie și are ca scop promovarea culturii.

 Reprezentanții Centrului Cultural menționează că doresc să aducă în atenția publicului evenimentele zilei de 24 ianuarie, Ziua Unirii Principatelor Române 1859, simbolul importanței și memoriei în construcția unei națiuni asupra trecutului, promovând prin artă viziunea cursanților Centrului Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”.

În cadrul expoziției „Orizonturi deschise”, participă cursanții claselor de pictură și grafică sub îndrumarea profesorilor Ceară Ana-Maria, Oana Călinescu, Lidia Panait, Ovidiu Felipov și Florentin Sîrbu, coordonatorul acestui demers cultural.