Joi, 23 Mai 2019
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.7607 $ 4.2357
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.roUN ALTFEL DE 8 MARTIE

PARADĂ DE MODĂ LA CAMBRIDGE SCHOOL OF CONSTANȚA

Articol publicat Marti, 12 Martie 2019

de GRAȚIELA TULCEANU (office@101stiri.ro)

în Hot news, Actualitate

De 8 martie, copiii şi adulţii îşi celebrează mamele și le surprind cu mesaje de iubire, în cele mai duioase ipostaze. În locul clasicelor serbări în care copiii recita, cântă sau interpretează mici scenete pe o scenă improvizată, educatorii de la Cambridge School of Constanța au ales să marcheze într-un mod inedit această sărbătoare. Astfel, în cea mai emoționantă zi din an, mămicile de la Cambridge School of Constanța au fost vedetele unei parade de modă. Îmbrăcate în ținute asortate cu micuții lor, acestea au fost pentru câteva ore în centrul atenţiei.

Fericite şi emoţionate, tinerele mămici au defilat pe podium prezentând ţinute elegante alese din cele șapte tematici, impuse de organizatori: Hippie, Army, Great Gatsby, PinUp, All White, Army și Disney. Potrivit reprezentanţilor acestei unităţi şcolare, în fiecare an, Ziua Mamei la Cambridge School din Constanța este celebrată într-un mod original.