Luni, 14 Octombrie 2019
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.7505 $ 4.3479
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

PARTIDUL ADER, CURTAT INSISTENT PENTRU ALIANȚE DE POLITICIENI VERSAȚI

Articol publicat Sambata, 09 Februarie 2019

de 101stiri.ro (admin@101stiri.ro)

în Hot news, Politică-Administrație, Actualitate

În timp ce PSD-iștii fug care încotro apucă și își reneagă până și idolii din fruntea țării, iar ALDE și celelalte partide își pierd susținerea românilor, mai tânărul Partid ADER tulbură apele politicii românești. Simțindu-i potențialul extraordinar, tot mai mulți politicieni versați, cu greutate, îl curtează  insistent  pentru diverse  alianțe. 

Spre surprinderea acestora, Partidul ADER și-a stabilit standarde și nu acceptă să intre în horă cu oricine. Neculai Onțanu, Președintele Partidului ADER, declara acum câteva zile, la Giurgiu, că „ADER nu este adăpostul traseiștilor și elefanților din politică”.

Până la acest moment, Partidul lui Onțanu a încheiat un Protocol de colaborare cu Federația Societatea Civilă Românească, Președinte Dl. Petre Răcănel. S-a născut astfel o importantă alianță prin care Societatea Românească va promova politici în beneficiul românilor și României și va susține candidații Partidului ADER  pentru alegerile europarlamentare din mai 2019.

 „Dorim să colaborăm cu oameni onești, devotați valorilor românești și semenilor, nu să încheiem alianțe de conjunctură. Pentru noi nu este important numărul partenerilor politici, ci calitatea lor, iar Societatea Civilă Românească este o organizație purtătoare a intereselor naționale a României. De aceea suntem împreună“, a mai declarat Onțanu.

“Rămânem deschiși pentru toți aceia care doresc într-adevăr binele României noastre dragi!”, a declarat și Petre Răcănel, Președintele Federației Societatea Civilă Românească.

Să vedem ce va urma. Cei mari prea sunt siguri pe ei.