Miercuri, 01 Februarie 2023
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8297 $ 4.4639
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

POEZIA, MÂNCAREA BUNĂ ȘI FOTBALUL MERG MÂNĂ-N MÂNĂ. MIRCEA DINESCU SE ASOCIAZĂ CU FOOTBALL MUSEUM BUCHAREST

Articol publicat Joi, 21 Aprilie 2022

de Grațiela GHEORGHE CARAGICU (gratiela.caragicu@101stiri.ro)

în Hot news, Actualitate, Showbiz

Tiziana Gagiu, Head of Partnerships & Communication Football Museum Bucharest

Tiziana Gagiu, Head of Partnerships & Communication Football Museum Bucharest

Football Museum Bucharest, primul muzeu din România dedicat fotbalului și Mircea Dinescu, deținătorul mai multor restaurante unice în România, anunță semnarea unui parteneriat pentru managementul bistro-ului și cafenelei Football Museum Bucharest. Clienții bistro-ului vor beneficia de o ofertă gastronomică atipică, ce va aduce în meniuri conceptul „farm-to-table”.

Noul proiect se adaugă la portofoliul de concepte unice HoReCa al echipei coordonate de Mircea Dinescu, ce include restaurantul Lacrimi și Sfinți, unul dintre punctele de atracție ale Centrului Vechi din București și Portul Cultural Cetate (județul Dolj), vechiul port agricol de la malul Dunării readus la viață de poet și echipa sa, transmit organizatorii, într-un comunicat.

Cu o suprafață de 1.500 mp desfășurați pe opt niveluri, Football Museum Bucharest va fi inaugurat în această vară și va include spații expoziționale, spațiu dedicat evenimentelor private, bistro, cafenea și fan shop aflate permanent la dispoziția vizitatorilor, precum și a celor care caută modalități diferite de petrecere a timpului liber în Centrul Vechi al Capitalei.

 Poezie și fotbal:

  • Mircea Dinescu, fondatorul „Lacrimi și Sfinți” și al „Portului Cultural Cetate”, va crea experiențe culinare unice dedicate vizitatorilor Football Museum Bucharest;

  • Echipa de management a business-ului HoReCa deținut de Mircea Dinescu va asigura administrarea activității bistro-ului și cafenelei muzeului;

  • Cafeneaua și bistro-ul Football Museum Bucharest vor fi deschise în această vară, în Centrul Vechi al Bucureștiului.

Iată ce a declarat Mircea Dinescu, Fondator Lacrimi și Sfinți și Port Cultural Cetate:  „Le zic de pe acum bun-venit noilor vecini de la Football Museum Bucharest și sunt sigur că vom face echipă bună. Mâncarea bună și poveștile frumoase ale fotbalului au mers mână-n mână de la bun început, deci vă așteptăm la muzeu începând cu această vară pentru a vă trata papilele cu o experiență unică.”

„Ne dorim colaborarea cu alți antreprenori și instituții locale care vor să contribuie la dezvoltarea sustenabilă a comunității. Vrem să oferim vizitatorilor români și străini experiențe diferite, dar și savuroase. De aceea, suntem încântați să avem alături de noi, încă de la începutul proiectului, un partener care ne împărtășește nu doar pasiunea pentru gastronomie autohtonă de calitate, ci și pentru fotbal. Lacrimi și Sfinți, precum și Portul Cultural Cetate sunt povești de succes ale categoriei HoReCa din România, și ne bucură să avem alături de noi pe domnul Mircea Dinescu, dar și echipa dumnealui de management”, a menționat, la rândul său, Tiziana Gagiu, Head of Partnerships & Communication Football Museum Bucharest.

Cu o suprafață de 1.500 mp desfășurați pe opt niveluri, Football Museum Bucharest va include spații expoziționale, spațiu dedicat evenimentelor private, bistro, cafenea și fan shop aflate permanent la dispoziția vizitatorilor, precum și a celor care caută modalități diferite de petrecere a timpului liber în Centrul Vechi al Capitalei.

Informații suplimentare despre proiect și evoluția acestuia sunt disponibile pe www.footballmuseum.ro și pe pagina de Facebook Football Museum Bucharest.

Football Museum Bucharest

Football Museum Bucharest este primul muzeu al fotbalului din România și își propune să ofere publicului autohton și turiștilor străini care aleg să viziteze Bucureștiul o experiență de interacțiune cu istoria fotbalului la cele mai înalte standarde. Amplasat în Centrul Vechi al Capitalei, Football Museum Bucharest se desfășoară pe opt niveluri și va găzdui colecții în premieră în România, experiențe interactive, spațiu de evenimente, fan shop, restaurant și cafenea.