Vineri, 03 Iulie 2020
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8297 $ 4.4639
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

„POVEȘTILE CRĂCIUNULUI. COLINDE CU ELVIS CONSTANTIN”, LA MALUL MĂRII

Articol publicat Joi, 19 Decembrie 2019

de 101stiri.ro (admin@101stiri.ro)

în Hot news, Actualitate, Culturale

„Poveștile Crăciunului. Colinde cu Elvis Constantin” este un eveniment marca Experiențe Dobrogene, care își propune ca vineri, 20 decembrie, de la ora 18.00, la pizzeria Lugano, Bulevardul Tomis, nr. 324, bl.DT 2, să prezinte un tânăr artist desăvârșit, cu o poveste de viață interesantă. Într-un cadru de sărbătoare, Elvis Constantin va încânta publicul interpretând colinde de Crăciun!
Și pentru că urmează ziua de naștere a artistului Elvis Constantin, reprezentantul pizzeriei Lugano, David Timiș, cel ce pune suflet, culoare și savoare în orice produs din meniul locului, îi va oferi acestuia și tuturor copiilor din Centrul de Plasament „Ovidiu” bunătăți atent pregătite în bucătăria Lugano.

DAR CINE ESTE ELVIS CONSTANTIN?

Până în anul 2013, Elvis Constantin a locuit în Centrul de Plasament „Antonio“ din Constanţa, unde un dascăl a descoperit că băiatul are un dar deosebit: talentul muzical.
După ce s-a mutat în Centrul de Plasament „Ovidiu”, Elvis a început să meargă la Palatul Copiilor, unde a luat lecții de canto, urmând ulterior cursurile Şcolii Populare de Artă „Teodor T. Burada“ din Constanţa, secţia Muzică populară.
Elvis Constantin a câştigat diferite premii: Festivalul „Liga Campionilor“ Constanţa, august 2016, premiul al II-lea; Concursul „Cea mai bună voce“, Constanţa, decembrie 2016, premiul I; Festivalul Concurs Naţional de Dragobete organizat de Federaţia Arta, Muzica şi Sport România, februarie 2018, secţiunea Muzică populară, premiul I; participare la emisiunea TV „Vedeta Populară“, TVR 1,mai 2018 şi multe altele.
„Cel mai important lucru de pe lume este să ai o familie, pentru că aceasta, indiferent de situaţie, te va proteja şi iubi. Acest lucru mi-ar fi plăcut să mi se întâmple şi mie atunci când mi-a fost greu şi am avut nevoie de iubire“, mărturiseşte tânărul.
Dar MUZICA îl definește, fiind familia lui, modul său de exprimare și afirmare, aducându-l aproape de oameni.