Joi, 25 Aprilie 2024
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.9640 $ 4.6302
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

PROGRAM CITYPLEX TOMIS MALL CONSTANȚA 8-14 MAI

Articol publicat Vineri, 08 Mai 2015

în Politică-Administrație

Sursa foto: cityplex-tomis.ro

Sursa foto: cityplex-tomis.ro
Sursa foto: cityplex-tomis.ro

Sursa foto: cityplex-tomis.ro

SALA 1: „ACASĂ” („HOME”) 3D-DUBLAT - AG

S,D: 11:15,15:15

Regia: Tim Johnson

În rolurile principale: Rihanna, Jim Parsons, Jennifer Lopez

Gen: Animaţie, Aventuri, Fantastic, SF

Durata: 94 minute

Când Pământul este cucerit de extrem de încrezătorii Boov, o rasă extraterestră în căutarea unui nou loc pe care să-l considere cămin, toţi oamenii sunt mutaţi dintr-odată, în timp ce toată rasa Boov este ocupată cu reorganizarea planetei. Dar când o fată plină de resurse, Tip, reuşeşte să evite capturarea, ea se trezeşte complicea accidentală a unui Boov alungat, pe nume Oh. Cei doi fugari realizează că sunt mult mai mult în joc decât relaţiile intergalactice şi pornesc în călătoria vieţii lor.

SALA 1: „HAOS LA VERSAILLES” („A LITTLE CHAOS”) - AP 12

V-J: 17:00,21:15

Regia: Alan Rickman

Cu: Stanley Tucci,Matthias Schoenaerts,Kate Winslet,Jennifer Ehle,Alan Rickman

Gen film: Comedie, Dramă, Romantic

Durata: 117 minute

O dramă romantică care o are în centrul său pe Sabine De Barra, un designer cu o personalitate puternică şi talent peisagistic, care este aleasă pentru a construi una dintre principalele grădini de la un nou palat al regelui Ludovic al XIV-lea, la Versailles. În noua sa poziţie de putere şi influenţă, ea contestă barierele de gen şi de clasă în timp ce, de asemenea, se va implica profesional, dar şi romantic cu renumitul artist peisagist André Le Notre. Toate acestea sunt presărate din belşug cu intrigile de la curte, tipice erei dominate de Regele Soare.

SALA 1: „VIAȚA BATE FILMUL” („SHE`S FUNNY THAT WAY”)-AP 12-

V,L-J: 15:00,19:15

S,D: 13:15,19:15

Regia: Peter Bogdanovich

Cu: Imogen Poots,Jennifer Aniston,Owen Wilson, Kathryn Hahn,Rhys Ifans

Gen film: Comedie, Dramă

Durata: 93 minute

„Viaţa bate filmul” marchează reîntoarcerea mult așteptată a marelui regizor Peter Bogdanovich, unul din cei mai apreciați regizori ai cinematografiei mondiale, după o absență de 12 ani, timp în care a regizat trei filme de televiziune, precum și documentarul câștigător al unui premiu Grammy, „Runnin’ Down A Dream: Tom Petty and the Heartbreakers”, dar și o versiune revizuită și extinsă a documentarului extrem de apreciat, „Directed by John Ford.”

Cu „Viaţa bate filmul”, Bogdanovich revine la comedie, un gen în care a excelat cu mari succcese precum „What’s Up, Doc?”, „Paper Moon”, „They All Laughed” și „Noises Off”. „Viaţa bate filmul” este o comedie romantică, dar suficient de trăznită, iar distribuția este formată din nume ale primului eșalon de actori de la Hollywood: Owen Wilson, Imogen Poots, Jennifer Aniston, Will Forte, Kathryn Hahn și Rhys Ifans.

SALA 2: „CLOPOȚICA ȘI LEGENDA BESTIEI DE NICĂIERI” („TINKER BELL AND THE LEGEND OF THE NEVERBEAST”) 3D-DUBLAT - AG

S,D: 11:30

Regia: Steve Loter

În rolurile principale: Lucy Liu, Mae Whitman

Gen: Animaţie, Aventuri, Fantastic, SF

Durata: 94 minute

Noua animaţie din seria Tinkerbell ne-o arată pe Clopoţica într-o aventură ieşită din comun: când una dintre suratele ei, încrezătoare că înfăţişarea nu spune nimic despre inima unei fiinţe, se împrieteneşte cu o misterioasă creatură gigantică.

SALA 2: „MAD MAX:DRUMUL FURIEI”(„MAD MAX:FURY ROAD”) 3D-N 15-AVANPREMIERĂ

J: 21:00

Regia: George Miller

Cu: Tom Hardy,Charlize Theron

Gen film: Acțiune, Aventuri, SF

Durata: 120 minute

Creatorul legendarei francize „Mad Max”, George Miller ocupă din nou scaunul regizoral şi aduce, din mai, pe marile ecrane „Mad Max: Drumul Furiei”, o nouă incursiune în universul exploziv al lui Max Rockatansky.

Urmărit de un trecut turbulent, Mad Max prefera să călătorescă de unul singur şi să nu işi facă prieteni. În ciuda convingerilor sale, se alătură unui grup de supravieţuitori ai deşertului, conduşi de luptătoarea Imperator Furiosa. Aceştia sunt urmăriţi permanent şi atacaţi de tiranul Immortan Joe, care îi suspectează că i-au furat cea mai de preţ posesie.

În „Mad Max: Drumul Furiei”, cel de-al patrulea film din istoria francizei, Tom Hardy interpretează rolul principal, iar din distribuţie mai fac parte Charlize Theron, Nicholas Houllt, Hugh Keays-Byrne, Nathan Jones, Josh Helman şi Rosie Huntington-Whiteley.

SALA 2: „RĂZBUNĂTORII: SUB SEMNUL LUI ULTRON” („THE AVANGERS:AGE OF ULTRON”) 3D-AG-

V,L-M: 16:00,18:45,21:30

S,D: 13:00,16:00,18:45,21:30

J:15: 30,18:15

Regia: Joss Whedon

Cu: Chris Hemsworth,Scarlett Johansson,Robert Downey Jr.,Mark Ruffalo,Christopher Robert Evans,Elizabeth Olsen

Gen film: Acțiune, Aventuri, Fantastic, SF

Când Tony Stark reporneşte un program inactiv de menţinere a păcii, lucrurile scapă de sub control, iar cei mai puternici Eroi ai Pământului - incluzându-i pe Omul de Oţel, Căpitanul America, Thor, Incredibilul Hulk, Văduva Neagră şi Ochi de Şoim - sunt supuşi unui test limită, pe măsură ce se luptă să salveze planeta de distrugerea de către teribilul Utron.

Studiourile Marvel prezintă „Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron”, continuarea epopeică a celui mai măreţ film cu supereroi din toate timpurile. Soarta planetei atârnă de un fir de aţă, odată cu apariţia răufăcătorului Ultron, şi depinde de Răzbunători să-l oprească din ducerea la bun sfârşit a planurilor sale îngrozitoare. Curând, alianţe incomode şi acţiuni neaşteptate pregătesc terenul pentru o aventură globală unică, de proporţii importante.

În rolurile principale din „Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron” joacă: Robert Downey Jr., care se reîntoarce drept Iron Man, alături de Chris Hemsworth, drept Thor, Mark Ruffalo, ca Hulk şi Chris Evans, în rolul lui Captain America. Împreună cu Scarlett Johansson, drept Black Widow şi Jeremy Renner, ca Hawkeye şi avându-i în rolurile secundare pe Don Cheadle (James Rhodes/War Machine), Cobie Smulders (Agentul Maria Hill), Stellan Skarsgård (Erik Selvig) şi Samuel L. Jackson (Nick Fury), echipa trebuie să se reunească pentru a-l înfrânge pe Ultron, un răufăcător tehnologic îngrozitor, hotărât să extermine rasa umană. Pe parcurs, ei se confruntă cu doi nou-veniţi puternici şi misterioşi: Pietro Maximoff, jucat de Aaron Taylor-Johnson, şi Wanda Maximoff, jucată de Elizabeth Olsen, dar se şi reîntâlnesc cu un vechi prieten într-o nouă formă, când Paul Bettany devine Vision.

SALA 3: „URMĂRIRE PERICULOASĂ” („HOT PURSUIT” ) -AP 12-

V,L-J: 18:30,20:15

S,D: 14:00,18:30,20:15

Regia: Anne Fletcher

Cu: Sofía Vergara,Reese Witherspoon

Gen film: Acțiune,Comedie

Durata: 88 minute

În „Urmărire periculoasă", ofiţerul Cooper, o poliţistă crispată şi care face lucrurile ca la carte (Reese Witherspoon), încearcă să o protejeze de un şef al drogurilor pe Daniella Rivera (Sofia Vergara), o văduvă sexy şi prietenoasă, pe măsură ce aleargă împreună prin Texas, fiind urmărite de poliţişti corupţi şi criminali profesionişti. Filmul este regizat de Anne Fletcher („The Proposal"), după un scenariu scris de David Feeney (seria TV „New Girl") & John Quintance (seria TV „Ben & Kate") şi Dana Fox („What Happens in Vegas") & Katherine Silberman (seria TV „Ben & Kate").

Alăturarea celor două actriţe în comedia de acţiune „Hot Pursuit: Urmărire periculoasă" s-a dovedit o experienţă inedită. „Pur şi simplu, fiecare persoană avea privirea aţintită spre ea [Sofia]", a declarat Witherspoon pentru „People”. „Bărbaţii sunt copleşiţi, femeile îşi scapă poşetele. E ca într-o reclamă. Părul ei se mişcă în slow motion. Personajul ei este atât de sexy şi dulce, iar al meu este aşa de ridicol şi neadaptat", a declarat, amuzată, Reese Witherspoon pentru revista „People”.

SALA 3: „SECRETUL LUI ADALINE” (AGE OF ADALINE) -AG

V-L-J: 15:45,22:00

S,D: 11:45,15:45,22:00

Regia: Lee Toland Krieger

Cu: Blake Lively,Harrison Ford

Gen film: Dramă, Romantic, Dragoste

Durata: 110 minute

Rămânând, miraculos, la vârsta de 29 de ani, timp de aproape opt decenii, Adaline Bowman (Blake Lively) duce o existenţă retrasă, evitându-i din răsputeri pe cei care i-ar putea da în vileag secretul. Dar o întâlnire întâmplătoare cu atrăgătorul filantrop Ellis Jones (Michiel Huisman) reaprinde în ea pasiunea pentru viaţă şi dragoste. Atunci când, după un weekend petrecut cu părinţii lui (Harrison Ford şi Kathy Baker), riscă să dezvăluie adevărul despre ea, Adaline ia o decizie care-i va schimba viaţa pentru totdeauna

SALA 4: „MISS JULIE” - AP 12-

V,L-J: 16:15

S,D: 13:30,16:15

Regia: Liv Ullmann

Cu: Jessica Chastain,Colin Farrell,Samantha Morton

Gen film: Dramă

Durata:129 minute

Povestea are loc într-un castel de ţară din Irlanda anului 1880. Într-o noapte de vară, Domnişoara Julie (actriţa Jessica Chastain) lasă puţin la o parte constrângerile sociale şi începe să flirteze cu valetul tatălui său (Colin Farrell). Cei doi dansează, beau, îşi fac confesiuni şi se manipulează unul pe celălalt. Ea, uşor tentată de sentimentul degradării; el, un tip citit, umblat şi instruit, dar cu toate astea, pe alocuri, aspru şi grosolan. Amândoi animaţi în egală măsură de atracţie, dar şi de dezgust reciproc.

„Miss Julie” descrie o luptă aprigă pentru putere şi dominare, mascată într-un joc crud al seducţiei şi al repulsiei.

SALA 4: „TĂIETURA” („THE CUT”) - AP 12-

V-J: 19:00,21:45

Regia: Fatih Akin

Cu: Tahar Rahim,George Georgiou,Lara Heller,Simon Abkarian

Gen film: Dramă, Istoric

Durata: 138 minute

Într-o noapte din 1915, autorităţile turce execută o razie în oraşul Mardin şi îi arestează pe toţi bărbaţii armeni din oraş, inclusiv pe tânărul fierar Nazaret Manoogian. După câţiva ani, reuşind să supravieţuiască ororilor genocidului, Nazaret află că cele două fiice ale sale încă trăiesc. Devine obsedat de ideea de a le găsi. Căutarea îl poartă de la deşerturile Mesopotamiei, prin Havana, până în preeriile din North Dakota.