Miercuri, 12 August 2020
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8297 $ 4.4639
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

PSIHOLOGUL CONSTĂNȚEAN SILVIA DĂEANU PREIA CONDUCEREA CENTRELOR EDUCAȚIONALE HELEN DORON ENGLISH CONSTANȚA

NOU PROIECT EDUCAȚIONAL DE ÎNVĂȚARE A LIMBII ENGLEZE PENTRU COPII

Articol publicat Joi, 12 Septembrie 2019

de 101stiri.ro (admin@101stiri.ro)

în Hot news, Actualitate, Culturale

Experimentatul psiholog constănțean Silvia Dăeanu, împreună cu ONG-ul al cărei membru fondator este, preia conducerea centrelor educaționale de învățare a limbii engleze pentru copii Helen Doron English Constanța.

Asociația „Școala Școlilor”, ONG din cadrul educației pentru copii, a preluat și coordonează, începând cu acest an școlar, activitatea centrului educațional Helen Doron English Constanța.

Proiectele asociației sunt create și implementate sub îndumarea psihologului și psihoterapeutului Silvia Dăeanu, cu o experiență de 10 ani în organizarea de activități educaționale pentru copii și în consilierea psihologică a copiilor și a adulților.

În calitatea sa de coordonator al centrelor educaționle Helen Doron English din Constanța Silvia Dăeanu ne spune: Asociația “Școala Școlilor” își propune ca, în colaborare cu școala de limba engleză Helen Doron English Constanța, să aducă un aport semnificativ educației din România. Alianța acestor două entități crește calitatea serviciilor prin modul în care informația este transmisă, recepționată apoi absorbită. Foarte importantă este relația copil-profesor, de aceea prin prisma profesiei de psiholog/psihoterapeut am văzut necesară introducerea programului de dezvoltare personală a profesorilor și chiar psihoterapie atât individuală, cât și de grup.

Felul în care copilul se simte în timpul orelor de limba engleză influențează asimilarea cantitativă și calitativă a cunoștintelor predate. În calitate de psiholog/psihoterapeut, voi observa desfășurarea orelor de curs, intervin cu acordul părinților unde este cazul (copii timizi, anxioși, energici în exces, etc.), sprijin profesorii în depășirea situațiilor dificile. Această strategie organizațională a Asociației “Școala Școlilor”, alăturată metodei Helen Doron English, recunoscută la nivel internațional de peste 35  ani ca fiind excepțională, diferențiază calitatea serviciilor educaționale pe care le oferim.

În următoarea perioadă, intenționăm să venim cu servicii noi, constând în formarea unor cluburi și ateliere de lucru atât cu părinții, cât și cu copiii, scopul fiind îmbunătățirea relațiilor părinți-copii (și nu numai), dobândirea tehnicilor de comunicare și dezvoltarea inteligenței emoționale.

Cu o vechime de 10 ani în orașul Constanța și peste 35 la nivel internațional, Helen Doron English este specializat în predarea limbii engleze pentru copii de la 0 la 18 ani.

Peste 1000 de copii constănțeni de la 0 la 18 ani, cât și copii din localitățile din județ, Mangalia, Ovidiu, Medgidia, Cernavodă, au învățat limba engleză în locațiile centrului educațional în cei 10 ani de funcționare. Rezultatele activității lor de aici s-au văzut apoi în sutele de diplome obținute la examene Cambridge organizate în cadrul aceleiași locații.

Asociația “Școala Școlilor”, înființată în anul 2017, are ca scop educația sub toate aspectele ei. Plecând de la ideea că omul ca și ființă completă și complexă are potențial nelimitat de cunoaștere și explorare în plan mental, emoțional și material. Având rațiune și constiință, foarte puțini sunt cei ce se folosesc de acestea și se bucură de o evoluție autentică. Statistica arată că, odată cu trecerea timpului, omul s-a distanțat de ceea ce este el cu adevărat, în ciuda avansării științei, tehnologiei, tehnicilor de cunoaștere și cercetare, în loc sa devină mai conștient de natura sa astfel încât să tindă către un nivel de constiință superior.

Contact: Silvia Dăeanu, Președinte Asociația „Școala Școlilor”

Telefon 0736 123 522

E-mail: constanta1@helendoron.com