Joi, 20 Iunie 2019
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.7607 $ 4.2357
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.roRapperul DMX, salvat de polițiștii care l-au găsit inconștient

Articol publicat Joi, 11 Februarie 2016

de Grațiela GHEORGHE CARAGICU (gratiela.caragicu@101stiri.ro)

în Hot news, Showbiz

Sursa foto: bet.com

Sursa foto: bet.com
Sursa foto: bet.com

Sursa foto: bet.com

Faimosul rapper american DMX a fost găsit inconștient, zilele trecute, de un echipaj al poliției din statul New York. Conform TMZ, artistul era căzut la pământ, inconștient, într-o parcare din orașul Yonkers, statul New York. Echipajul de poliție care l-a găsit pe DMX l-a resuscitat timp de câteva minute până și-a revenit. Ulterior, celebrul rapper a fost dus la spital.

Presa americană scrie că DMX ar fi fost văzut de cineva în timp ce inhala un fel de pudră, înainte să se prăbușească. Pe de altă parte, artistul a negat acest lucru, după ce a fost dus la spital.  

„Polițiștii au făcut o treabă excelentă și fără îndoială i-au salvat viața'', a declarat locotenentul Patrick McCormack pentru New York Daily News. „L-au găsit inconștient și fără suflare și au reușit să îl facă să respire'', a mai spus McCormack.