Vineri, 19 Aprilie 2024
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.9640 $ 4.6302
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

Reacția Iuliei Vântur după condamnarea lui Salman Khan

Articol publicat Vineri, 08 Mai 2015

de Grațiela GHEORGHE CARAGICU (gratiela.caragicu@101stiri.ro)

în Showbiz

Sursa foto: libertatea.ro

Sursa foto: libertatea.ro
Sursa foto: libertatea.ro

Sursa foto: libertatea.ro

Nimeni nu știe exact ce se petrece în sufletul frumoasei vedete TV, Iulia Vântur și nimeni nu știe cu certitudine dacă aceasta a avut sau nu o relație cu celebrul actor de la Bollywood, Salman Khan. Totuși, speculații au tot fost în ultimii ani, cu privire la așa-zisa relație dintre cei doi, iar un fapt cert este că Iulia și Salman s-au întâlnit periodic, fie în India, fie în România. Prieteni, iubiți, logodnici... probabil că timpul va dezvălui, la un moment dat, adevărul, însă până una alta, vestea condamnării la închisoare a actorului indian a dat-o peste cap pe frumoasa româncă, precum și pe fanii lui Khan.

„Îmi pare rău, dar nu vreau să comentez chestia asta. Da, am aflat (n.r. vestea condamnării lui Salman Khan la închisoare) și știu că a fost eliberat pe cauțiune pentru două zile... deocamdată", a declarat românca pentru ziarulring.ro.

Actorul bollywoodian a fost condamnat, zilele trecute, la cinci ani de închisoare. Salman Khan a fost găsit vinovat pentru un accident petrecut acum câțiva ani și în urma căruia a murit un om, alte patru persoane fiind rănite. Cel care a provocat accidentul era chiar starul indian, care a intrat cu mașina într-un grup de oameni care dormeau pe un trotuar din Mumbai. Inițial, Khan a fost judecat pentru omor prin imprudență, care se pedepsește cu maxim doi ani de închisoare, în India. Ulterior, în urma examinării probelor, Khan a ajuns să fie acuzat de omor din culpă. Instanța l-a găsit vinovat, miercuri, pe presupusul iubit al Iuliei Vântur, acuzarea cerând chiar 10 ani de închisoare pentru acesta. În final, judecătorii l-au condamnat la cinci ani de închisoare.