Joi, 23 Mai 2019
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.7607 $ 4.2357
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.roREZULTATE EXCEPȚIONALE LA OLIMPIADA DE LIMBA ROMÂNĂ, OBŢINUTE DE ELEVII CONSTĂNŢENI DE LA CAMBRIDGE SCHOOL

Articol publicat Vineri, 08 Martie 2019

de GRAȚIELA TULCEANU (office@101stiri.ro)

în Hot news, Culturale

Chiar dacă ne-am fi așteptat ca elevii Liceului Teoretic Educațional Center-Cambridge School of Constanța să strălucească doar la olimpiadele și concursurile de limbă engleză, iată că, de această dată, copiii care învață aici au dovedit că își pot reprezenta cu succes școala și la alte discipline. Pregătiți de cadre didactice implicate în dezvoltarea elevilor cu potențial, aceștia au obținut rezultate excepționale la Olimpiada de Lectură ca Abilitate de Viață, etapa județeană, desfășurată la sfârșitul săptămânii trecute. Astfel, elevii acestei școli private au demonstrat, în urma muncii depuse în cadrul orelor de pregătire de la școală, că pot fi buni și la limba română, chiar dacă în școala lor se pune accent pe aprofundarea limbii engleze.

Cele mai mari note le-au obținut următorii elevi: Ciufu Vlad – clasa a VIII-a – punctaj 92, Lupașcu Sophia – clasa a VII-a – punctaj 90,25, Chiru Alexia Elena – clasa a VII-a – punctaj 82,25 Elbeyaly Maya – clasa a V-a – punctaj 80.