Luni, 14 Octombrie 2019
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.7505 $ 4.3479
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

ROMÂNIA OCUPĂ LOCUL ÎNTÂI ÎN EUROPA LA CAPITOLUL ACCIDENTE DE MUNCĂ

Articol publicat Vineri, 14 Iunie 2019

de GRAȚIELA TULCEANU (office@101stiri.ro)

în Hot news, Actualitate

Cea de-a IV-a ediție a Romanian Health & Safety Management Forum 2019, a avut loc pe 11 iunie 2019, la Hotel Intercontinental București. Evenimentul a fost organizat de Govnet Conferences în parteneriat cu ROFMA. Romanian Health & Safety Management Forum este un eveniment de tradiție ce reunește o serie de experți în materie de sănătate și siguranță în muncă și se adresează tuturor celor care activează în acest domeniu. Forumul oferă o platformă de discuții pentru profesioniștii din domeniul sănătății și siguranței în muncă, o bună ocazie de a-și împărtăși cunoștințele și expertiza pentru a lucra mai bine împreună și a atinge standarde ridicate pentru un loc de muncă sănătos și sigur.

În urma dezbaterilor din cadrul evenimentului, Adriana Arghirescu, consilier local PNL Constanţa, a fost dezamăgită să constate că, în ţara noastră, se petrec cele mai multe accidente de muncă din Europa. „Știați că România ocupă un rușinos loc întâi în Europa la capitolul accidente de muncă? Din păcate, autoritățile nu s-au implicat deloc în rezolvarea acestei probleme și întocmirea unui cadru legislativ concret care să combată acest fenomen. În schimb fac controale și dau amenzi care nu au nicio finalitate în îmbunătățirea condițiilor de muncă si siguranță. Nu același lucru se poate spune și despre sectorul privat și marile companii care încearcă să compenseze lacunele legislative și lipsa de implicare a autorităților cu măsuri concrete și soluții eficiente care să stopeze creșterea numărului accidentelor de muncă în țara noastră”, a scris pe contul său de socializare, Adriana Arghirescu.