Marti, 07 Iulie 2020
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8297 $ 4.4639
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

S-a stins Errol Brown, interpretul hitului „You Sexy Thing"

Articol publicat Vineri, 08 Mai 2015

de Grațiela GHEORGHE CARAGICU (gratiela.caragicu@101stiri.ro)

în Showbiz

Sursa foto: lifetimetv.co.uk

Sursa foto: lifetimetv.co.uk
Sursa foto: lifetimetv.co.uk

Sursa foto: lifetimetv.co.uk

Solistul grupului Hot Chocolate, Errol Brown, celebru pentru hituri precum „You Sexy Thing", „Emma" şi „Every 1's a Winner", a murit la vârsta de 71 de ani, din cauza unui cancer hepatic. Potrivit managerului său, Phil Dale, artistul s-a stins în reşedinţa sa din Bahamas, în prezenţa soţiei sale, Ginette şi a celor două fiice ale cuplului, Colette şi Leonie.

Errol Brown a primit medalia de membru al Imperiului Britanic din mâinile reginei Elizabeth a II-a, în anul 2003, pentru servicii deosebite aduse muzicii. De asemenea, un an mai târziu, acesta era distins cu premiul Ivor Novello pentru contribuţia la dezvoltarea industriei muzicale britanice.

Hitul anului 1975, „You Sexy Thing", a ajuns pe locul al doilea în topul naţional britanic și revenea în atenția tinerelor generații, două decenii mai târziu, în 1997, când a făcut parte din coloana sonoră a filmul britanic „Gol puşcă/ The Full Monty".