Vineri, 19 Aprilie 2024
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.9640 $ 4.6302
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

Scriitoarea Vasilica Mitrea lansează romanul „Marina și marea” şi o „Antologie jurnalistică”

Articol publicat Luni, 08 Februarie 2016

de Grațiela GHEORGHE CARAGICU (gratiela.caragicu@101stiri.ro)

în Hot news, Culturale

Sursa foto: Facebook

Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

Sursa foto: Facebook

Scriitoarea constănțeană Vasilica Mitrea revine în atenția publicului cititor cu două noi volume. Autoarea va lansa marți, 9 februarie, de la ora 16.00, la Centrul Cultural „Yunus Emre”, de lângă Casa Căsătoriilor, din Constanţa, romanul „Marina și marea” şi „Antologie jurnalistică”, vol. IV, „Întâlniri și reportaje”.

Evenimentul editorial este organizat de „Yunus Emre” Enstitüsü - Centrul Cultural Turc Constanța și Consulatul General al Republicii Turcia la Constanța.   

„Cărţile mele cuprind „multă emoţie"! Sunt uşor de citit şi întotdeauna educative. Intenţia a fost mereu de a rămâne cu „ceva" după lecturarea lor”, spune scriitoarea Vasilica Mitrea pe contul său de Facebook. 

De-a lungul timpului, autoarea dobrogeană s-a remarcat printr-o bogată activitate artistică, literară, fiind o prezență activă la multe din evenimentele culturale ale orașului. Vasilica Mitrea a mai lansat și alte cărți apreciate de critică și public deopotrivă, precum: „Cândva… prietene” sau „Confesiunile Angelei”, apărute la Editura „Nelinişti metafizice”, din Constanţa.