Duminica, 03 Iulie 2022
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8297 $ 4.4639
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

VINERI, 26 APRILIE, LA CONSTANȚA

SE DESCHIDE UN NOU MAGAZIN ȚĂRANII DOBROGENI, PE BULEVARDUL MAMAIA

Articol publicat Joi, 25 Aprilie 2019

de 101stiri.ro (admin@101stiri.ro)

în Hot news, Actualitate, Nutriţie & Sănătate

Constănțenii amatori de bunătăți tradiționale autentice sunt invitați, vineri, 26 aprilie 2019, ora 10.00, la inaugurarea oficială a noului Magazin Țăranii Dobrogeni, situat pe Bulevardul Mamaia, nr. 266, vis a vis de Delfinariu, Constanța.

Deschiderea unui nou magazin al Țăranilor Dobrogeni vine nu numai din necesitatea  consolidării mărcii, cât și din dorința de a crea diverse oportunități gospodarilor, micilor producători și consumatorilor de a expune, vinde și achiziționa produse de calitate.

Noul spațiul destinat funcționării celui de-al doilea magazin Țăranii Dobrogeni a fost ales datorită accesibilității stradale, iar în pregătirea spațiului de lucru și comercializare s-a avut în vedere alimentarea cu energie și apă, potrivit necesarului tehnic din specificațiile vitrinelor frigorifice și a celorlalte echipamente cu care a fost dotat magazinul, completat de un design specific tradițional.

Gama de produse prezentă în Magazinul Țăranii Dobrogeni este una variată și deja cunoscută, putând fi găsite în rafturile magazinului legume, fructe, zacuscă, dulceață, gem, compot, preparate din carne, cârnați, pastramă, slanină, lactate, iaurt cașcaval și diverse sortimente de brânză și vinuri din cramele dobrogene.

La deschiderea noului magazin se vor degusta bunătăți tradiționale, mezeluri de casă, slănină, telemea de vacă și capră, pâine și vinuri dobrogene.