Luni, 14 Octombrie 2019
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.7505 $ 4.3479
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

Sâmbătă, 19 martie, la Cămara cu Merinde

Se lansează retetele-manuelei.ro, o colecție savuroasă pentru raw-vegani și pentru cei care țin post

Articol publicat Vineri, 18 Martie 2016

de Grațiela GHEORGHE CARAGICU (gratiela.caragicu@101stiri.ro)

în Hot news, Nutriţie & Sănătate

Sursa foto: retetele-manuelei.ro

Sursa foto: retetele-manuelei.ro
Sursa foto: retetele-manuelei.ro

Sursa foto: retetele-manuelei.ro

Kool Media le dă o veste minunată veganilor și tuturor celor care țin post, în această perioadă. La Cămara cu Merinde din Constanța va avea loc sâmbătă, 19 martie, de la ora 12.00, evenimentul de lansare a website-ului retetele-manuelei.ro, o colecție de rețete raw vegane. Pe retetele-manuelei.ro, iubitorii bucătăriei vegane și raw vor găsi peste 100 de rețete și de idei testate, originale, într-o manieră inedită de prezentare.

Pe retetele-manuelei.ro sunt bineveniți toți cei care apreciază gustul legumelor, al semințelor și al fructelor și care sunt dornici să afle noi modalități de preparare rapidă a unor rețete simple și gustoase, fără foc.

„Misiunea mea este să dăruiesc aceste rețete celor care vor să-și schimbe stilul de viață și alimentația cu ceva mai simplu, mai apropiat de esența firească a naturii”, spune Manuela Costea, autoarea rețetelor, pasionată de bucătăria raw vegană. „Mă adresez și iubitorilor de dulce, și celor care apreciază preparatele sărate. Și celor grăbiți, și celor răbdători. Și celor care vor să gătească cu ce au prin casă, dar și celor curioși să încerce gusturi noi. Oricine se poate bucura de Rețetele Manuelei!”, adaugă aceasta.

Potrivit Kool Media, pe lângă rețetele cu instrucțiuni scrise și clipuri video, într-o secțiune specială a site-ului sunt prezentate proprietățile ingredientelor folosite. Site-ul indică și timpul necesar pentru preparare, gradul de dificultate și accesibilitatea rețetelor, iar pentru cei care doresc să aprofundeze bucătăria raw vegană, în curând vor fi publicate meniuri și provocări.