Luni, 20 Septembrie 2021
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8297 $ 4.4639
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

SHOEBA, TRUPA DIN CARE FACE PARTE ȘI CONSTĂNȚEANUL DORIAN, A CÂȘTIGAT DISCUL DE AUR ÎN BELGIA!

Articol publicat Miercuri, 11 Septembrie 2019

de 101stiri.ro (admin@101stiri.ro)

în Hot news, Distracţii mondene, Showbiz

Constănțeanul Dorian, artist și compozitor HaHaHa Production și producătorul Andrei Mihai, care formează unul dintre cele mai noi proiecte muzicale românești, SHOEBA, au cucerit deja piața internațională. SHOEBA a câștigat, de curând, Discul de Aur în Belgia cu prima piesă lansată, “Signals”, pentru performanța de a fi depășit peste 15.000 de unități înregistrate pe platforme de streaming precum Spotify, Apple music, Google Play sau Deezer. 

Lansată sub celebrul label de muzică dance la nivel mondial, Spinnin’ Records, piesa “Signals” este compusă de băieții de la SHOEBA, în colaborare cu Todiefor și Romeo Elvis, doi artiști importanți din Belgia și este deja difuzată de cele mai mari radiouri din Europa precum BBC One sau NRJ. Cu aproape 4 milioane de vizualizări pe YouTube, videoclipul piesei “Signals”, primul single lansat de SHOEBA, a fost filmat în Paris.

”Suntem foarte încântați de rezultatele pe care le avem până acum. Promitem că o să ținem steagul sus în toate lucrurile pe care le vom face de acum înainte, mai ales că ne place să credem că steagul pe care îl ținem este cel al României”, au declarat Dorian și Andrei Mihai, fondatorii proiectului muzical internațional SHOEBA, potrivit wowbiz.ro.

DORIAN, ARTISTUL ȘI COMPOZITORUL NĂSCUT LA CONSTANȚA

Dorian este artist și compozitor HaHaHa Production, născut la Constanța, care s-a lansat în 2013 pe piață muzicală din România. În 2014 a lansat single-ul de succes “Mare albastră”, cu un refren inspirat dintr-o piesă românească mai veche, ca un omagiu adus orașului sau natal. A mai avut colaborări cu artiști precum Feli, Sore, Andra, Alexandra Stan, cea mai recentă fiind, în calitate dublă de cântăreț și compozitor, cu Smiley pentru piesă “Aprinde scânteia”. În 2018, Dorian a demarat și un proiect muzical manifest cu o componentă socială puternică în cadrul căruia a lansat deja piesele “La mine în țară” despre plecările masive ale tinerilor în străinătate și “Chip cioplit” despre păcatele preoțimii românești, iar acum a dat lovitura cu SHOEBA.