Luni, 20 Septembrie 2021
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8297 $ 4.4639
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

SOLISTUL GREC NIKOS PAPADOPOULOS VA CÂNTA PENTRU PUBLICUL ESTIVAL, LA EFORIE AQUA PARK

Articol publicat Joi, 30 Iulie 2020

de Grațiela GHEORGHE CARAGICU (gratiela.caragicu@101stiri.ro)

în Hot news, Distracţii mondene

Sursa foto: facebook

Sursa foto: facebook

Sursa foto: facebook

Sursa foto: facebook
Sursa foto: facebook

Sursa foto: facebook

Publicul estival care a ales să își petreacă vacanța pe litoralul românesc, în ciuda contextului pandemic, se va bucura de numeroase surprize, ba mai mult, își va putea imagina, măcar pentru o zi, că se află pe una dintre faimoasele insule grecești. Aceasta datorită îndrăgitului cântăreț grec Nikolaos Papadopoulos, care este așteptat să susțină un spectacol duminică, 2 august 2020, la Eforie Aqua Park, pe scena situată în mijlocul piscinelor parcului acvatic.

Aventuri și concursuri pe apă

Organizatorii de la Eforie Aqua Park invită turiștii și constănțenii să se răcorească și să se distreze și în această vară, pentru că nu vor lipsi aventurile și concursurile pe apă: întreceri cu caiacele, partide de volei sau baschet și competiții pe toboganul gonflabil acvatic, noutatea acestui sezon estival. În plus, aqua zumba, una dintre atracțiile Eforie Aqua Park, le oferă vizitatorilor un antrenament mai intens vara aceasta, cu greutăți speciale pentru apă.

Expoziție de păsări și animale exotice, la Eforie Aqua Park

O inedită expoziție de păsări, animale și insecte exotice este amenajată în această vară, la intrarea în parcul acvatic. Iguane, cameleoni, papagali, scorpioni, tarantule, fluturi, multe specii de pești, șerpi și broaște țestoase, toate așteaptă să fie descoperite, admirate și fotografiate.

Eforie Aqua Park este deschis zilnic, între orele 9.00 şi 18.00 şi este situat în Eforie Nord, Aleea Belona nr. 16, între plaja Belona, Hotelul Europa şi Lacul Belona. Distracția, surprizele și concursurile sunt din partea casei.