Joi, 25 Aprilie 2024
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.9640 $ 4.6302
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

Exclusiv www.101stiri.ro

Soprana Daniela Vlădescu, grav accidentată

Articol publicat Sambata, 09 Mai 2015

de Grațiela GHEORGHE CARAGICU (gratiela.caragicu@101stiri.ro)

în Culturale

Sursa foto: www.101stiri.ro

Sursa foto: www.101stiri.ro
Sursa foto: www.101stiri.ro

Sursa foto: www.101stiri.ro

Îndrăgita soprană Daniela Vlădescu trece prin clipe grele, din cauza unui accident... casnic petrecut duminica trecută, întâmplare nefericită care o va ține departe de Constanța și de Teatrul Național de Operă și Balet (TNOB) „Oleg Danovski”, pe care îl manageriază, o bună perioadă. Artista a dezvăluit, ieri, în exclusivitate pentru www.101stiri.ro, motivul subitei sale dispariții din orașul de la malul mării, care a „adoptat”-o de mai bine de nouă ani. Cunoscuta soprană ne-a povestit că incidentul s-a produs weekend-ul trecut, acasă, în București, atunci când a vrut să ia un obiect de pe bibliotecă, dezechilibrându-se și căzând. Încă sub șocul acestei întâmplări nedorite și absurde, după cum însăși a caracterizat situația, artista ne-a spus că și-a fracturat glezna, ajungând la Spitalul de Urgență, în Capitală. Acolo a suferit două operații la gleznă, i-a fost pus piciorul în ghips și timp de opt săptămâni va merge ajutându-se de o cârjă.

Profund afectată de starea sănătății sale, Daniela Vlădescu a avut, însă, numai cuvinte de laudă față de întregul personal medical de la spital, spunând că i s-a acordat toată atenția necesară, s-a intervenit cu promptitudine, iar operația a decurs bine. Chiar dacă i s-a recomandat să stea mai mult în casă, timp de opt săptămâni, aceasta ne-a declarat că va face tot posibilul să ajungă la teatrul din Constanța cu mult înainte, mai exact până la finele acestei luni. Echipa www.101stiri.ro îi dorește însănătoșire grabnică!