Luni, 20 Mai 2019
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.7607 $ 4.2357
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro„Șoricelul Kiți-Kiț”, în premieră la Teatrul „Căluțul de mare”

Articol publicat Marti, 15 Martie 2016

de Grațiela GHEORGHE CARAGICU (gratiela.caragicu@101stiri.ro)

în Hot news, Culturale

Sursa foto: www.101stiri.ro-Daniel TITIRICĂ

Sursa foto: www.101stiri.ro-Daniel TITIRICĂ
Sursa foto: www.101stiri.ro-Daniel TITIRICĂ

Sursa foto: www.101stiri.ro-Daniel TITIRICĂ

La Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare” din Constanța li se pregătește celor mici o adevărată surpriză, la final de săptămână. Micul public de la malul mării îl va întâlni, în premieră, pe „Șoricelul Kiți-Kiț”, duminică, 20 martie, de la ora 11.00 și, respectiv, 12.30.

„Șoricelul Kiți-Kiț” este cel mai nou spectacol al Teatrului pentru Copii și Tineret, având scenariul semnat de Monica Patriciu. Regia și scenografia piesei au fost realizate de talentatul regizor băcăuan Gheorghe (Geo) Balint, iar muzica este asigurată de compozitorul Dan Bălan.

Spectacolul care se adresează copiilor cu vârsta între trei și 10 ani îi va aduce în fața copiilor pe îndrăgiții actori ai teatrului. Astfel, Claudia Zaharia îl animă pe simpaticul șoricel Kiți-Kiț, cel care reușește să facă față tuturor provocărilor, ajutat de Zâna Șoriceilor. Rovena Paraschivoi face dublu rol, fiind atât Zâna Șoriceilor, cât și pisica năzdrăvană, care îi face numai probleme simpaticului șoricel, alături de motanul Herodot, interpretat de Ion Ciolan. Elegantul domn Bliț, cel mereu îndrăgostit de cărți și iubitor de animale, este interpretat de Daniel Minciună.

Micuții vor descoperi o lume a cărților, cu un parfum aparte în care un șoricel extrem de drăguț și manierat  este nevoit să înfrunte două pisici malițioase, totul desfășurându-se într-un spectacol, cu multe pilde și învățături pentru copii, părinți, bunici, pentru toți cei ce doresc să își aducă aminte că „în viață se întâmplă și minuni; și tocmai minunile astea fac viața frumoasă”.