Vineri, 22 Ianuarie 2021
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8297 $ 4.4639
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

ȘTEFAN BĂNICĂ JR., MESAJ IMPRESIONANT LA VEDEREA UNEI FOTOGRAFII ÎN CARE APARE ALĂTURI DE ALEXANDRA MĂCEȘANU

Articol publicat Vineri, 09 August 2019

de 101stiri.ro (admin@101stiri.ro)

în Hot news, Showbiz, Inedit magazin

Artistul Ştefan Bănică Jr. a scris un mesaj impresionant la vederea unei fotografii în care apare alături de Alexandra Măceşanu, tânăra ucisă la Caracal: ”mi s-a strâns inima cât un purice”.

Artistul a descoperit o imagine surprinsă în urmă cu trei ani la Alba Iulia, în care spune că este alături de tânăra Alexandra Măceşanu, adolescenta ucisă la Caracal. Imaginea l-a făcut să se declare profund tulburat şi s-a declarat ”revoltat, ca majoritatea dintre voi” cu un ”sentiment profund de indignare”.

”Am făcut multe poze la viaţa mea, dar, când am văzut această fotografie, cu această copilă, Alexandra Măceşanu, de care nu ştiam, poză făcută, se pare, acum 3 ani la Alba Iulia, mi s-a strâns inima cât un purice. Ce s-a întâmplat la Caracal e o tragedie de proporţii. Sunt revoltat, ca majoritatea dintre voi, am un sentiment profund de indignare cu neputinţă şi amărăciune că trăiesc într-o ţară în care ura, hoţia, prostia, corupţia nu mai au nici o limită. Oare câte cazuri «Alexandra», «Luiza», «Colectiv» vor mai fi, ca să ne trezim şi să schimbăm ceva real?!”, a notat Bănică.