Luni, 29 Noiembrie 2021
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8297 $ 4.4639
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

Expoziție personală Sandu Maria Gabriela

„SUFLET DEFINIT”, LA PALATUL COPIILOR CONSTANȚA

Articol publicat Marti, 12 Mai 2020

de 101stiri.ro (admin@101stiri.ro)

în Hot news, Culturale, Experiențe dobrogene

Palatul Copiilor Constanța organizează, în parteneriat cu Asociația Culturală Wild Art, la Galeria de Artă „Virgil Coman”, o inedită expoziție de artă plastică, Suflet definit, curatoriată de dr. Laura Stroe, președintele Asociației Culturale Wild Art.

Expoziția de artă plastică „Suflet definit” dezvăluie publicului creații ale artistei Sandu Maria Gabriela, elevă a Cercului de Arte Decorative din cadrul Palatului Copiilor, Constanța, coordonată de director Roxana Isabela Mitan și profesor coordonator Zoița-Nicoleta Panciu, care, prin răbdare, viziune și îndrumare artistică, au reușit să scoată în evidență tehnica și sensibilitatea artistică a tinerei expozante. 

Artista Sandu Maria Gabriela mărturisește: „Pictura este pentu mine un „dar divin”, cu care Dumnezeu m-a înzestrat încă de la naștere. Compozițiile mele sunt realizate datorită „inspirației divine” și personajul principal este „ Deva Eme”, care mă reprezintă în toate stările mele sufletești”.

Expoziția de artă plastică „Suflet definit” poate fi vizionată virtual începând cu data de 12 mai 2020, pe pagina Palatului Copiilor, Constanța-https://ro-ro.facebook.com/pages/category/Education/Palatul-Copiilor-Constanta-1977834722445621/ și pe pagina Galeriei de Artă „Virgil Coman”- https://www.facebook.com/Galeria-de-Arta-Virgil-Coman-1889146844434561/.

Expoziția de artă plastică „Suflet definit” este promovată de Experiențe Dobrogene, 101știri.ro, Culturaconstanta.ro și Constanța Culturală.