Luni, 14 Octombrie 2019
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.7505 $ 4.3479
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

SUMMER FUN 2019 - ALEGE SĂ TE DISTREZI ȘI SĂ ÎNVEȚI LIMBA ENGLEZĂ LA HELEN DORON ENGLISH, ÎN CONSTANȚA ȘI CERNAVODĂ

Articol publicat Joi, 13 Iunie 2019

de 101stiri.ro (admin@101stiri.ro)

în Hot news, Actualitate, Culturale

Dragi copii și părinți, Helen Doron English Constanța vă pregătește o experiență de vacanță atractivă, distractivă și educativă: cursurile de vară susţinute cu pasiune de profesorii special pregătiți să predea limba engleză pentru copii.

Cursurile se desfășoară exclusiv în limba engleză, astfel că la finalul a 2, 4, 6 sau 8 săptămâni, cei mici vor reuși să își crească fluența vorbirii iar dacă acum au prima întâlnire cu engleza, să o îndrăgească pentru totdeauna.

  • Locație: Constanța, strada Horia Agarici nr.5 sau strada Ștefan cel Mare nr.128; Cernavodă, str. Cazărmii nr.1
  • Perioada: 18 iunie - 9 august 2019, câte 2 săptamâni la alegere
  • Program: 9:00-12:00 sau 9:00–16:00 (disponibil între 1 iulie-9 august, numai în Constanța)
  • Vârsta:  4 - 14 ani
  • Oferta promo: Înscrie-te tu și prietenul tău la școala de vară, minimum 2 săptămâni și veți beneficia fiecare de un voucher in valoare de 100 lei, pe care îl puteți utiliza la cursurile Helen Doron English de an.

Iată oferta pe care Helen Doron English Constanța o propune pentru vara 2019:

“În programul de dimineață ne întâlnim cu personajele favorite din cursurile Holiday Fun with Flupe și Jump with Joey și desenele animate special pregătite pentru învățarea limbii engleze; ne costumăm și ne intrăm în rol în piesele de teatru de la cursul English Through Drama, sau ne facem singuri pașapoartele și călătorim în jurul lumii în cursurile I Am the World  sau Teen Cool Summer.

 Holiday Fun with Flupe (4-6 ani): Copiii invaţă și exersează limba engleză cu ajutorul episoadelor animate din Fun with Flupe, cu o multime de jocuri distractive, cântece și activităţi creative, toate ȋn limba engleză. Cursul este alcătuit din doua module, fiecare modul desfașurandu-se pe două săptamâni ȋn program de 3 ore pe zi. Programul zilnic include multă voie bună, atmosferă relaxantă și oportunitea de-a iţi petrece vacanţă ȋntr-un mod inedit.

Holiday Jump with Joey (7-8 ani): Copiii ȋnvaţă și exersează limba engleză ȋn timp ce urmăresc aventurile personajelor lor preferate ( Joey, Kangi, Millie, Paul) ȋn vacanţă. Descoperim lumea, facem tot felul de experimente, râdem și ne distrăm, iar la final ramânem cu multe amintiri de neuitat. Cursul HJWJ este alcătuit din două module independente, care ȋi ajută pe copii să exploreze lumea ȋnconjurătoare prin intermediul limbii engleze.

English through Drama (8-10 ani): Copiii ȋnvaţă și exersează engleza vorbită prin prezentarea unei povești clasice ȋn stilul pantomimei britanice, cu costume trăsnite și umor spumos. Pe parcursul a două săptămâni copiii invaţă rolurile, creează costumele și cu ajutorul profesorului pun ȋn scenă, ȋn faţa parinţilor, piesa de teatru. Ce poate fi mai frumos decât să evoluezi pe scenă ȋn faţa celor dragi, ȋntr-o piesă de teatru veselă alături de colegii tăi: o piesă  ȋn care pe rând fiecare este actor, regizor, scenarist și scenograf. Şi așa, de la o piesă de vară ȋn limba engleză, se poate naște un Star de teatru sau cinema.

I Am the World (7-10 ani): Cursul este o călătorie ȋn jurul lumii, trecând prin ţări precum: Canada, Africa, Anglia, Scoţia, Australia, Italia, China și prin care ȋnvăţăm despre steaguri naţionale, tradiţii culinare, obiective culturale.

Teen CoolSummer (11-18 ani): O magie de curs ȋn care vom ȋnvăţa cum să scriem eseuri, mind map, vom discuta despre istoria muzicii (Bob Dylan, David Bowie, Cyndi Lauper, Green Day, Coldplay), vom afla despre -  jocuri, sporturi, costume tradiţionale, mâncăruri specifice, animale neobișnuite, benzile desenate manga, monumente, relief din ţări precum : India, Japonia, Anglia, Africa de Sud, Ecuador și vom afla și lucruri despre istoria lor, evenimente și personalităţi care au marcat istoria și cultura lumii.

Copiii care aleg să ni se alăture și după-amiaza vor afla despre obiceiurile și tradițiile din alte țări direct de la voluntari internaționali din țările respective. Oaspeții noștri din străinătate vorbitori de limba engleză le pregătesc celor mici un program interactiv prin care vor învăța despre alimentația sănătoasă, protecția mediului și  energie regenerabilă direct în engleză, ca și cum s-ar afla în străinătate”.

Contact, alte detalii și înscrieri: 0723949393 (zona Cireșica) sau 0720744900 (zona fostul ICIL),  e-mail: constanta1@helendoron.com sau direct la sediul din Tomis Nord, zona Cireșica, Aleea Horia Agarici, nr.5 (vila Holt).

Numărul de locuri este limitat!