Luni, 20 Septembrie 2021
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8297 $ 4.4639
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

“SUSȚINEM ARTA ȘI CREATORII EI”: „ART BY SABINA”, PE SIMEZELE VIRTUALE ALE GALERIEI “VIRGIL COMAN”, DAR ȘI LA BIBLIOTECA JUDEȚEANĂ DIN TULCEA

Articol publicat Luni, 09 Noiembrie 2020

de Grațiela GHEORGHE CARAGICU (gratiela.caragicu@101stiri.ro)

în Hot news, Culturale

Pe simezele virtuale ale Galeriei de Artă ”Virgil Coman”, (https://www.facebook.com/Galeria-de-Arta-Virgil-Coman-1889146844434561) a debutat, luni, 9 noiembrie 2020, expoziția inedită ”Art by Sabina”, ce poate fi vizionată și la Biblioteca Județeană ”Panait Cerna” din Tulcea.

Organizată de Biblioteca Județeană din Tulcea, în parteneriat cu Asociația Culturală ”Wild Art” Constanța, expoziția ”Art by Sabina” face parte din proiectul cultural „Susținem arta și creatorii ei”.

Sesiunea de manifestări culturale on-line continuă cu prezentarea lucrărilor tinerei artiste Ioana Sabina Popa, elevă în clasa a VIII-a la Școala Gimnazială „Gheorghe Banea” din orașul Măcin.

Președintele Asociației Culturale Wild Art”, dr. Laura Stroe, afirmă: „Am admirat și promovat întotdeauna acei copii care au prezentat un talent aparte în a picta. Trebuie încurajați să își folosească aptitudinile pentru a crea, arta lor să fie valorificată. La artista Ioana Sabina Popa se observă plăcerea de a picta, plăcerea explorării zonei artistice și a cotidianului dintr-o perspectivă unică a obiectivelor. Sabina găsește în artă un confident căruia poate să-i expună trăirile, fanteziile și visele”.

Expoziția de artă plastică Art by Sabina” este promovată de Experiențe Dobrogene, 101știri.ro, Culturaconstanta.ro și Constanțaculturală.ro.