Duminica, 03 Iulie 2022
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8297 $ 4.4639
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

Talent Show pentru liceeni, la a VI-a ediție în Doors Club

Articol publicat Joi, 26 Noiembrie 2015

de Grațiela GHEORGHE CARAGICU (gratiela.caragicu@101stiri.ro)

în Hot news, Distracţii mondene

Sursa foto: Doors Club

Sursa foto: Doors Club
Sursa foto: Doors Club

Sursa foto: Doors Club

Clubul Doors îi așteaptă pe liceenii constănțeni, sâmbătă, 28 noiembrie, de la ora 18.00, să demonstreze că... au talent! Atunci se va da startul concursului Talent Show, organizat de Interact Pontus Euxinus și adresat, în principal, liceenilor care se simt în măsură să participe.

Competiția este menită să promoveze creativitatea, spontaneitatea și să dezvolte simțul artistic. Cu un succes de proporții la nivel național și cu o participare mare la edițiile anterioare, acest proiect nu intenționează să aducă în prim plan un anumit talent, ci, mai curând, modul în care talentul poate convinge că este deosebit, spun reprezentanții clubului Doors.

Regulament Conform regulamentului competiției, un concurent se poate înscrie la o singură secțiune şi un singur moment, pe formularul online http://goo.gl/forms/gJMW9FR51X . Durata maximă a momentului artistic este de 10 minute. Juriul va nota evoluţia concurenţilor, în baza unui sistem unic de punctaj, conform unei fişe de evaluare.

Deciziile juriului sunt irevocabile şi nu pot fi contestate. Juriul îşi rezervă dreptul de a întrerupe concurentul în cazul unei prestaţii neadecvate, precum şi în cazul depăşirii timpului alocat fiecărui concurent. Negativele pentru piesele muzicale pot conţine backing vocal diferit de linia melodică principală cântată de solist.

Juriu Concursul va fi jurizat de către decanul Facultății de Arte a Universității „Ovidius”, Daniela Vitcu-Hanțiu, alături de managerul White Nights Studio, Alexandru Deleanu și vocalistul Acoustic Dream, Cristian Gabriel Munteanu.

Prețul biletelor la eveniment este de 10 lei.