Joi, 02 Aprilie 2020
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8103 $ 4.3389
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

Târg de mobilă, la Pavilionul Expoziţional Mamaia

Articol publicat Miercuri, 14 Octombrie 2015

de Gabriela GEVELEGEAN (office@101stiri.ro)

în Hot news, Infoghid turistic

Sursa foto: mobilaexpo.ro

Sursa foto: mobilaexpo.ro

Sursa foto: mobilaexpo.ro

Sursa foto: mobilaexpo.ro

Sursa foto: mobilaexpo.ro

Sursa foto: mobilaexpo.ro
Sursa foto: mobilaexpo.ro

Sursa foto: mobilaexpo.ro

La Pavilionul Expozițional din stațiunea Mamaia va avea loc, în  perioada 15 - 18 octombrie, ediția de toamnă a Târgului de mobilă Mobila Expo Constanța, eveniment important de profil în domeniul mobilei și activităților conexe, cu tradiţie pentru Dobrogea.

Târgul a reușit să adune, la actuala ediție, 24 de firme, producători și comercianți de mobilă din intreaga țară, unii dintre ei fiind participanți fideli ai acestui eveniment.

Noi tendințe de mobilier În cadrul Târgului Mobila Expo Constanța, producătorii prezintă noile tendințe de mobilier, prin introducerea materialelor diversificate. În același spațiu puteți admira atât mobilă modernă, cât și clasică, din lemn masiv de nuc sau cireș, pentru camere de zi, dormitoare sau bucătării.

De asemenea, mai sunt prezenți la târg și producători de uși și pardoseli din lemn, balustrade, scări și garduri. Firmele participante vor mai prezenta o gamă largă de scaune și canapele adresate atât publicului larg, dar mai ales celor din turism, alimentație publică sau pentru amenajarea sălilor de conferință. Firmele participante provin din următoarele județe: Constanța, Buzău, Pitești, București, Satu Mare, Cluj, Sălaj, Mureș, Suceava și Harghita.

Evenimentul este organizat de către Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA Constanța), în parteneriat cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România,  Asociația Clubul Român de Mobilă și ROMEXPO.