Joi, 18 Aprilie 2024
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.9640 $ 4.6302
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

TĂRICEANU ÎI DĂ TERMEN LUI DĂNCILĂ SĂ RĂSPUNDĂ ÎN PRIVINȚA RESTRUCTURĂRII GUVERNULUI

Articol publicat Luni, 12 August 2019

de 101stiri.ro (admin@101stiri.ro)

în Hot news, Politică-Administrație

Preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu i-a solicitat premierului şi liderului PSD Viorica Dăncilă să răspundă, până pe 20 august, solicitărilor ALDE privind un nou program de guvernare, precum şi o echipă guvernamentală restructurată "care să aibă ca principal atu competenţa". 

ALDE a transmis, într-un comunicat de presă, că rectificarea bugetară adoptată de Guvern este nerealistă iar rezultatul exerciţiului bugetar arată "incapacitatea administrativă de a pune în aplicare marile proiecte de investiţii stabilite".

"La începutul anului, pe fondul discuţiilor pentru construirea bugetului, preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a solicitat şi a primit asigurări că o serie de proiecte majore de investiţii, îndeosebi în infrastructură, vor primi resurse financiare. Astăzi, prin modul în care a fost conceput proiectul de rectificare bugetară, se constată eşecul acestor promisiuni. Miniştrii ALDE care au participat astăzi la sedinţa de guvern au subliniat aceste nerealizări", se menționează în același comunicat.